9
  • tomboy013
    #9
    De azért mégis reagáltál okos
  • Cumshot
    #8
    Bagoly mondja verébnek bazze...:D
    Most erre nem akarok reagálni, mi a fasznak is tenném? :D

    "Felhasználói élményben a WP magasan veri a droidot"

    "aki egy picit is komolyabb és nem az az élete hogy ilyen kütyükkel szarakodjon egész nap az beéri egy sokkal egyszerűbben használható igényesebb külsejű rendszerrel"

    Tovább nem is érdemes olvasni lol.
  • tomboy013
    #7
    Narxis: 50-70 közé lőném az IQ szinted ezzel a hozzászólásoddal(ismét) =D
    Cumshot: Van aki használni akarja a telefont nem szarakodni azzal hogyan hozzon ki egy laggmentes rendszert valahogy a készülékéből. Felhasználói élményben a WP magasan veri a droidot. Nincs tele felesleges hülyeségekkel. Jó elhiszem hogy van az a korosztály akinek a háttérkép váltogatása alapvető eleme az életének =D De aki egy picit is komolyabb és nem az az élete hogy ilyen kütyükkel szarakodjon egész nap az beéri egy sokkal egyszerűbben használható igényesebb külsejű rendszerrel. Az ilyen mögöttes baromságok meg nem tudnak érdekelni hogy a Droid nagyon soféle készüléken létezi azért laggol. A lényegen nem változtat. A Nokia csődjét meg hagyjuk már... Még mindig 2 évvel ezelőtt élnek itt egyesek. Továbbra is az a véleményem hogy van potenciál a WP-ben. ha nem lenne eltűnt volna a WP7-el a süllyesztőben. Múltkorában a 8-ra is keresztet vetettek mikor kiderült hogy nem lehet a 7-es készülékeket frissíteni rá. Ehhez képest nagyon nem ez látszik =) De nyugodtan jöhettek a szokásos negatív dumákkal. Lepereg mert fejlődik a WP akár tetszik akár nem =)
  • Cumshot
    #6
    Steve Ballmer is megirigyelné ezt a szöveget. :D
    Nem akarlak elkeseríteni, de a Nokia nem fog kimászni ebből a szarból.
    Már régóta arról olvasni a neten, hogy valószínűleg csak idő kérdése, és le kell húzniuk a rolót, el kell adniuk a licenceiket.
    Wow gördülékenyek az animációk, remek!
    Ha neked ebből áll a felhasználói élmény, akkor nem biztos hogy szükséged van okostelefonra.
    Amit én látok az az, hogy WP8-ban van 8 újféle csempe amit a készenléti képernyőn lehet tologatni, és ennyi.
    Egy rohadt hátteret nem lehet beállítani még mindig. :D
    + Ha valamit elkúrnak a Windowsos telókon, esélyed nincs egy custom romot felflashelni, mivel nem léteznek ilyenek, nincsen aftermarket rom támogatás.
    Ez az Androidos lagzás meg azért alaposan el van túlozva.
    Nekem most egy Galaxy S Advance-em van, 2 magos 1GHz-es NovaThor Cortex A9-es procival és egy MALI-400 gpu-val, 768Mb ram-al, és Jelly Bean-el.
    Már az alap JB is iszonyat smooth ezen a hardveren is, de ha felteszek egy ADW Ex-et, akkor meg aztán végképp nem lehet belekötni a sebességbe.
    Az Androidnak ezerféle hardveren kell elfutnia, míg WP-s telefonból összesen nincs eddig 50 szerintem.
    iOS-nek is csak az éppen aktuális iPhone-on, iPad-en, iPodon kell futnia.
    Azt ugye nem kell tovább ragoznom, hogy mennyivel egyszerűbb egy smooth UI-t összerakni, ha ilyen kevés fajta hardverre kell csak optimalizálni.
  • Narxis
    #5
    Ennyi faszságot, hogy tudsz összehordani egyetlen hozzászólásban? Süt belőle a tudatlanság és az elfogultság.

    "Az elmúlt hónapban is kb 6 közeli ismerősöm cserélte le régi droidos vagy symbiános telóját WP-re és ez jó. Szemmel látható a fejlődés."

    Ez a mondat így helyes:

    Az elmúlt hónapban is kb 6 közeli ismerősöm lett átbaszva az MS-Nokia marketinggel és ez jó. Szemmel látható a szellemi visszafejlődésük.
  • tomboy013
    #4
    Zéró felhasználói élmény? =D Szerintem ez az a rendszer aminek nagyon is jó a felhasználói élménye. Egyszerűen csak a menüben lépkedni is jó mert olyan jók és gördülékenyek az animációk.
    Örülök a Nokia sikerének. Megmutatják hogy laggdroid nélkül is ki lehet mászni a szarból. Jó még nincsenek teljesen kint, de jó irányba tartanak. Ha jönnek az olcsóbb WP8-as telóik is, akkor nem kell majd őket félteni. Már itthon is baromi sok embernél látok főleg lumiákat. Az elmúlt hónapban is kb 6 közeli ismerősöm cserélte le régi droidos vagy symbiános telóját WP-re és ez jó. Szemmel látható a fejlődés.
  • Cumshot
    #3
    Androidon azért ratyi az UI mert nincs rajta hardveres gyorsítás (fel nem foghatom miért). Ez az egyetlen oka az akadásnak. Bizonyos custom romokkal illetve launcherekkel viszont lehet orvosolni ezt a problémát, már-már iOS szinten lehet scrollozni. De ez csak az UI.
    Meego nekem is szimpatikus volt, WP viszont már a megjelenésekor halálra volt ítélve a zéró felhasználói élmény miatt.
  • Gauge
    #2
    Nos, én inkább örülök neki. A Nokia régen minőséget jelentett (nekem). Egy olyan oprendszer, ami négymagos procin akadozik, mert bekerült kettőnél több név a névlistába...hááát.

    Annak viszont nem örülök, hogy a meego-t is kidobták. WP és Meego együtt lett volna a jó.
  • Cumshot
    #1
    Egyébként annyiban jó hogy vergődik a Nokia, hogy sokkal gyorsabban zuhannak a Nokia készülékek árai, mint anno. Ez örvendetes! Amúgy meg nemtom őket sajnálni, ők baszták el a dolgot amikor nem szálltak be az Android-bizniszbe.