5
 • nextman
  #5
  Es ugy evente altalaban 1 evvel no a facebookozok atlageletkora?
  MErt azert az nagy meglepetes nem lenne:)
 • Balintos
  #4
  "Amúgy nem értem az összefüggést, miért mennének el az iskolások a facebookról azért, mert vannak 30 év felettiek is" Mert nem akarják, hogy a szüleik(nagynéni, szomszéd,stb.) lássák, hogy mit csinálnak, az adatvédelmi beállításokhoz meg nem értenek. Én biztos vagyok bent, hogy van tényleges összefüggés a kettő között.
 • Cat #3
  A legnépszerűbb közösségi oldal a fiatalok körében a Tumblr, a mikrobloging oldal nemcsak a Facebookot, a nemrég felvásárolt Instagramot is megelőzi. Gary Tan, a Posterous társalapítója készített egy kutatást a 13-18 évesek, valamint a 19-25 évesek körében, hogy megtudja, milyen közösségi oldalakat látogatnak az említett korcsoportok. A Facebook, Twitter, Insagram, Tumblr és Snapchat közül a Tumblr volt a legnépszerűbb, a tizenévesek 61 százaléka, a fiatal felnőttek 57 százaléka látogatta.
  A Facebookot a tizenévesek 55 százaléka használta rendszeresen, ez az arány a fiatal felnőttek körében alig marad el, 52 százalékuk használja. A Twitternek jóval kevesebb a felhasználója, a tizenévesek 22, a fiatal felnőttek 17 százaléka látogatja az oldalt.
  Meglepően rosszul szerepelt a felmérésben a fotómegosztó közösségi oldal, az Instagram. A tizenévesek 21, a fiatal felnőttek 11 százaléka használta rendszeresen. A Snapchat fotóküldő alkalmazás a legújabb a közösségi oldalak között, így nem meglepő viszonylag alacsony népszerűsége, a tizenévesek 13, a fiatal felnőttek 4 százaléka használja.
 • qrd0xQSt2rdvnu
  #2
  30 év felettiek idősnek számítanak? eh? mivan? 15 év alattiak meg tanuljanak, ne facebookozzanak :D Amúgy nem értem az összefüggést, miért mennének el az iskolások a facebookról azért, mert vannak 30 év felettiek is? Szerintem valamilyen statisztikai elemző unatkozott és elkezdett marhaságokat vizsgálni és beszélni.
 • Zoltan21
  #1
  Idősödnek a felhasználók.
  Ebben mi a meglepetés?