Scifi és fantasy az Aranymálna-díj idei jelöltjei között
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.taxierden.hu
http://www.taxierden.hu
A király beszéde meg olyan unalmas volt és idegesítõ, hogy végig se néztem! Asszony háromszor futott neki, mert bírja a fõszereplõt, de még ez sem volt elég neki ahhoz, hogy egyszer is végignézze!
Igazad van! Fos mûvészfilmekkel vágjuk tele a mozikat! Biztos a több millió ember téved, akik szeretik és élvezik ezeket a filmeket, pl az Alkonyatot!
De majd szólok nekik, hogy a te ízlésedhez igazítsák ezentúl a filmnézési szokásaikat! Én kérek elnézést!!
"Ezek közül több film is vezette a toplistákat, és több közülük nyereséges is volt!"
Sok pénzt hoztak, tehát... (ki sem merem mondani: jók?)
Igen, igazad van. Az Alkonyat ötödik része vezette a listákat és nyereséges volt. Ha nagyon tetszett, akkor örülj neki, de hogy az Oogieloves, az Adam Sandler-film vagy a Csatahajó, az Ezer szóról nem is beszélve nem sok mindent vezetett és nem sok mindent nyert, az is biztos.
"etetlen drámai mélységeket kiemelõ film lehet Oscar díjas"
Tudod, hogy melyik film nyert tavaly Oscart? Az Artist. Elõtte meg A király beszéde. Kegyetlen mély filmek voltak - igazából csak a szórakoztatásra készültek.
És Málnát? A szórakoztatásra készült Jack és Jill. Elõtte meg a valóban nagyköltségvetésû Utolsó léghajlító.
Miért csak a hihetetlen drámai mélységeket kiemelõ film lehet Oscar díjas, ami amúgy dögunalom és már már öngyilkos lennék legszívesebben, és miért a csak szórakoztatásra készült nagy költségvetésû filmek kapnak málnát, amik egyébként szélesebb körben szórakoztatnak.
Ezek közül több film is vezette a toplistákat, és több közülük nyereséges is volt! Nem tudom akkor kinek rosszabb az ízlése?!
Azokkal van baj inkább, akik komolyan veszik az ilyen filmeket! Pedig csak le kell ülni a tévé elé és élvezni.
Ja és persze ez is csak egy vélemény!
Csak azt akartam jelezni, hogy ezek nem a legrosszabb filmek tavalyról, hiszen ha azok közül válogatnának, senki sem ismerné õket.
Az marha nagy médiafigyelem, miután mindenki köpködi a filmeket, és erre õk is megteszik negyedjére. Nem kapnának sokkal nagyobbat, ha más, nagy stúdiós blockbustert cseszegetnek, mint a Csatahajót?
A Skyfall inkább Oscar-jelölést fog kapni pár óra múlva, nem Aranymálnát.
A Csatahajó szintén biztos nem a legrosszabb film, nagyságrendekkel jobb is az Alkonyatnál, egyszernézõs látványos baromság. Jó nagy baromság, azért az röhej, hogy egy tucat nyugger egy 70 éves rombolóval hazavágja a fél univerzumon át utazó idegeneket. Kasszát viszont megérdemelten nem robbantott, 1500ft-ért soha nem nézném meg moziban.
Tyler Perry filmjeibõl egyet se láttam, elnézve a munkásságát, nem a minõség-érzékeny rétegeknek forgat, kb. mint az Alkonyat, hülyére keresi magát a szarjaival.
Az új Kaptár viszont nézhetetlen, értelmetlen katyvasz, végig se néztem, inkább betettem valami filmet. Igazán nem mondanám, hogy rossz Jovovich alakítása, mert ha azt mondanám, akkor az azt feltételezné, hogy van neki olyan. Messze a legrosszabb rész a sorozatból, az elsõ három jó volt, de legalábbis nézhetõ, aztán a negyediknél valami hirtelen nagyon elromlott, és úgy is maradt, tökélyre fejlesztve.
Liam Neeson és Jessica Biel jelölését sem értem (bár a Kispályás szerelem-et nem láttam). Velük kicsit elfogult vagyok, mert mindkét színészt nagyon kedvelem fõleg Neeson-t.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Volt rossz film az évben rendesen, miért pont a Csatahajót, vagy az Ezer szót pécézték ki?
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
volt egy év, talán a tavaly elõtti (nem tom ki volt, valamelyik színésznõ) ahol ugyanaz kapta a legjobb színész(nõ) díját és a legrosszabbét 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
nincs, nem is lesz...
Engem elszórakoztatott és tetszett!
Azt nem értem, hogy Jovovichot ennyire lehúzták, és Liam Neeson neve is bekerült...
Voltak ennél ezerszer gyengébb "produkciók" mások által.
De ez van...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4