32
 • albiman85
  #32
  En nem reg megneztem az Apa eg filmet es szerintem nem annyira rossz, qrva sokat rohogtem rajta. Adam Sandler nem a kedvenc szineszem de szerintem mar voltak sokkal rosszabb alakitasai es karakterei is. Ez a dij is csak meg tobb reklamot csinal az ilyen filmeknek amik sokszor nezhetoek. Lattam mar sokkal szarabb filmeket amik sose kaptak meg az Arany Malnat szoval...
 • Meridian
  #31
  Ja, és sajnos a fenti listából szinte mindet láttam... de ez a lista egyáltalán nem teljes. A Jelenés (the apparition), Az éhezők viadala (the hunger games), ezek is ütnek ám egyet az ember érzékelőszervein...
 • Meridian
  #30
  A kaptár legutóbbi része az tényleg büntet... de nem a főszereplő miatt, hanem az egész sztori (ami nincs is), és rendezés miatt. Botrányosan szar, filmnek jóindulattal sem lehet nevezni. Az alkonyat 5 part2 -őt még nem láttam, csak az első részét, az is ritka szar egy film, de ezekszerint sikerült felülüberelni a nyálmennyiségét a történetben, ha ennyi kategóriában jelölték...
 • donceleger8
  #29
  Paródianickről pont te beszélsz? Nem mondtam, hogy a világ legjobb filmjei ezek, de pl az Ezer szó kimondottan szórakoztató volt! A csatahajó meg látványos!
  A király beszéde meg olyan unalmas volt és idegesítő, hogy végig se néztem! Asszony háromszor futott neki, mert bírja a főszereplőt, de még ez sem volt elég neki ahhoz, hogy egyszer is végignézze!
  Igazad van! Fos művészfilmekkel vágjuk tele a mozikat! Biztos a több millió ember téved, akik szeretik és élvezik ezeket a filmeket, pl az Alkonyatot!
  De majd szólok nekik, hogy a te ízlésedhez igazítsák ezentúl a filmnézési szokásaikat! Én kérek elnézést!!
 • cateran
  #28
  A Kaptar: Megtorlas kozel es tavol a legszarabb, mind a sajat sorozataban, mind ugy altalaban. En magam a buntetesvegrehajtasban alkalmaznam, a halalbuntetesnel egyel alacsonyabb fokozatkent. Szavakkal le nem irhato borzalom, inkabb az Alkonyat osszes 3x vagy a Skyfall 3x (pedig az is korszakalkotoan gyenge...) mint a Megtorlasbol akar csak 1 perc is:S
 • zetortraktor
  #27
  Nem, nem lehet komoly. Ez valakinek a paródianickje.

  "Ezek közül több film is vezette a toplistákat, és több közülük nyereséges is volt!"

  Sok pénzt hoztak, tehát... (ki sem merem mondani: jók?)

  Igen, igazad van. Az Alkonyat ötödik része vezette a listákat és nyereséges volt. Ha nagyon tetszett, akkor örülj neki, de hogy az Oogieloves, az Adam Sandler-film vagy a Csatahajó, az Ezer szóról nem is beszélve nem sok mindent vezetett és nem sok mindent nyert, az is biztos.
 • zetortraktor
  #26
  Komoly ez az ember?

  "etetlen drámai mélységeket kiemelő film lehet Oscar díjas"

  Tudod, hogy melyik film nyert tavaly Oscart? Az Artist. Előtte meg A király beszéde. Kegyetlen mély filmek voltak - igazából csak a szórakoztatásra készültek.

  És Málnát? A szórakoztatásra készült Jack és Jill. Előtte meg a valóban nagyköltségvetésű Utolsó léghajlító.
 • Zombee
  #25
  Az Alkonyat tényleg fos.
 • donceleger8
  #24
  Én is fogom a fejemet! Évről évre bebizonyosodik, hogy az Oscar és ez a fos díj egyáltalán nincs jól kitalálva.
  Miért csak a hihetetlen drámai mélységeket kiemelő film lehet Oscar díjas, ami amúgy dögunalom és már már öngyilkos lennék legszívesebben, és miért a csak szórakoztatásra készült nagy költségvetésű filmek kapnak málnát, amik egyébként szélesebb körben szórakoztatnak.
  Ezek közül több film is vezette a toplistákat, és több közülük nyereséges is volt! Nem tudom akkor kinek rosszabb az ízlése?!
  Azokkal van baj inkább, akik komolyan veszik az ilyen filmeket! Pedig csak le kell ülni a tévé elé és élvezni.
  Ja és persze ez is csak egy vélemény!
 • NovaTerra
  #23
  Ez egy fórum, ahol véleményt nyilvánítunk. Én is. Nem az a lényeg, hogy kiemelkedjünk. "epikus öngól" Csak a fejemet fogom. Inkább nem folytatom a szinteden.
 • NovaTerra
  #22
  facepalm
 • Merces
  #21
  ..és benyögted a véleményedet mint mindenki más, gratulálok jól kiemelkedtél az átlagbol :D epikus öngól......
 • NovaTerra
  #20
  Csatahajó? Komolyan? Már nem azért, de nem értem mit vártok. Elolvastam miről szól, a trailert megnéztem és leszűrtem, hogy nekem ez nem kell. Nem is tudom kihihette azt, hogy az jó film lesz. Alkonyat. Az első részt kiírtam az akkori barátnőm testvérének. Beletekergettem, hogy mégis is mi ez. Rájöttem, hogy az se kell nekem. Így nem foglalkoztam tovább vele. Tanuljatok meg szelektálni és nem mindent nézni, ami felkerül torrentre!
 • Zombee
  #19
  Ha annyira gáz az első, te miért nézted meg a másodikat is?
 • WoodrowWilson
  #18
  Ja bocs, már értem. Hát nem hiszem, hogy nagyobb figyelmet kapnának, ha az átlag által jónak vélt filmeket kezdenének jelölgetni, pl. egy Skyfallt, mert akkor komolytalanná válnának.
  Csak azt akartam jelezni, hogy ezek nem a legrosszabb filmek tavalyról, hiszen ha azok közül válogatnának, senki sem ismerné őket.
 • WoodrowWilson
  #17
  Ööö, nem értem mi a problémád, a Csatahajót is cseszegetik. Ráadásul azt is mindenki köpködte.
 • zetortraktor
  #16
  Az utolsó Alkonyat második fele már nem volt annyira gáz, főleg a nagy csata. Mondjuk az eleve megérdemel egy málnát, amit utána csináltak, haha.
 • zetortraktor
  #15
  "nagyobb médiafigyelmet kapjanak, ezért kötelező bele az Alkonyat pl."

  Az marha nagy médiafigyelem, miután mindenki köpködi a filmeket, és erre ők is megteszik negyedjére. Nem kapnának sokkal nagyobbat, ha más, nagy stúdiós blockbustert cseszegetnek, mint a Csatahajót?
 • zetortraktor
  #14
  "Skyfall"

  A Skyfall inkább Oscar-jelölést fog kapni pár óra múlva, nem Aranymálnát.
 • Zombee
  #13
  Én az első Alkonyatot úgy láttam, hogy gyakorlatilag fogalmam sem volt arról, hogy mi az. Vámpíros film, ennyit tudtam. És ahogy néztem, éreztem, hogy nyakig ér a szar. A csillámfaszpónivámpíros jelenetnél már csak a remény tartotta bennem a lelket, hogy záros határidőn belül megdughatom, akivel néztem. Ez egy héttel később be is következett, de legközelebb inkább egy román kurva 5 ezerért a 4-es főúton egy kamionparkolóban... Utána messzire kerültem minden részét, de amennyit tudok, abból lejön, hogy semmivel se jobbak az újak se. Hogy valóban nem lett volna 5 másik film a tavalyi termésből, ami rosszabb, nem tudom, de a mainstream sikere miatt egyet legalább érdemel.

  A Csatahajó szintén biztos nem a legrosszabb film, nagyságrendekkel jobb is az Alkonyatnál, egyszernézős látványos baromság. Jó nagy baromság, azért az röhej, hogy egy tucat nyugger egy 70 éves rombolóval hazavágja a fél univerzumon át utazó idegeneket. Kasszát viszont megérdemelten nem robbantott, 1500ft-ért soha nem nézném meg moziban.

  Tyler Perry filmjeiből egyet se láttam, elnézve a munkásságát, nem a minőség-érzékeny rétegeknek forgat, kb. mint az Alkonyat, hülyére keresi magát a szarjaival.

  Az új Kaptár viszont nézhetetlen, értelmetlen katyvasz, végig se néztem, inkább betettem valami filmet. Igazán nem mondanám, hogy rossz Jovovich alakítása, mert ha azt mondanám, akkor az azt feltételezné, hogy van neki olyan. Messze a legrosszabb rész a sorozatból, az első három jó volt, de legalábbis nézhető, aztán a negyediknél valami hirtelen nagyon elromlott, és úgy is maradt, tökélyre fejlesztve.
 • Zombee
  #12
  Nem mernék megesküdni rá, de emlékeim szerint Sandra Bullock.
 • Hoz_Hun
  #11
  A Csatahajó nem volt annyira rossz. Hát mondjuk jó sem, de egyszer nézhető.
  Liam Neeson és Jessica Biel jelölését sem értem (bár a Kispályás szerelem-et nem láttam). Velük kicsit elfogult vagyok, mert mindkét színészt nagyon kedvelem főleg Neeson-t.
 • WoodrowWilson
  #10
  Például azért, mert az általad felsorolt filmek az átlag szerint nem olyan rosszak, sőt. Persze te utálhatod őket ettől függetlenül. Másrészt a Razzies nem egy túl komoly díjátadó, a jelölésekben az is szerepet játszik, hogy nagyobb médiafigyelmet kapjanak, ezért kötelező bele az Alkonyat pl.
 • Griphons
  #9
  Kapásból tudok három sokkal szarabb filmet az itt felsoroltaknál (na jó az alkonyatnál nincs gyengébb). Pl.: A diktátor, Dredd, John Carter, vagy JB007 Skyfall, esetleg a Hófehér és a vadász.
  Volt rossz film az évben rendesen, miért pont a Csatahajót, vagy az Ezer szót pécézték ki?
 • tomcsa4
  #8
  Én láttam az Ezer szó címû filmet és nagyon jó dráma, közepes vígjáték beütéssel. Az ötlete a drámák között top 10-es, napokig sőt, a film megnézése után két hónappal is eszembe jutott. Újat nem mondott, de ahogy mondta, az szuper volt. Nálam az év legjobb filmje volt tavaly.
 • NovaTerra
  #7
  Inkább jó filmeket láttam 2012-ben, csak azok nem 2012-es filmek voltak. :)
 • zetortraktor
  #6
  Ő vállalja el a szerepet, szóval. Egyébként a Taken 2-ért nem is kapott jelölést, vagy itt nem írják.
 • Broafka
  #5
  ezekben az a rossz, hogy pl Liam Neeson jó színész, de mivel szar filmben szerepelt, ezért már jelölést kap... de most arról nem tehet valaki, hogy ha kap egy szerepet egy rakat szarban, akkor valahogy teljesíteni kell benne.

  volt egy év, talán a tavaly előtti (nem tom ki volt, valamelyik színésznő) ahol ugyanaz kapta a legjobb színész(nő) díját és a legrosszabbét :D
 • syn7h37ic
  #4
  Remélem az alkonyat lesz a győztes. Vazze majdnem zárlatos lett tőle a tévém a sok nyálszartól. Két hétig szellemképes volt, alig tudtam megvigasztalni jobb filmekkel.
 • menpe
  #3
  Most először drukkolok az alkonyatnak. Bár legalább minden kategóriában szerepel.
 • Tower Guard
  #2
  Csatahajót láttam és nem szégyenlem.
  Engem elszórakoztatott és tetszett!
  Azt nem értem, hogy Jovovichot ennyire lehúzták, és Liam Neeson neve is bekerült...
  Voltak ennél ezerszer gyengébb "produkciók" mások által.
  De ez van...
 • IMYke2.0.0.0
  #1
  "Bevallom, egyet megnéztem."
  Csatahajó... Sajnos, láttam.