9
-
zetortraktor #9 Igen. Valószínűleg nem merik vállalni. Sőt, félnek. Kizárt, hogy minden rendező vágya ilyesmi legyen.
Ne viccelj már. Abrams el merte vállalni a Star Treket. Del Toro meg a Hobbitot. Ők nem nagyon bukhatnak, ellenben egy fiatal örök életre eláshatja magát. Meg persze, ha jó, akkor befuthat. -
#8 Azért nem merik vállalni, mert itt nem az ő nevük lenne, ami "kötelez", hanem a star wars, amit nem lenne szabad elcseszni, mert azt hosszutávon megszívják. Vmi kis fiatal, friss sci-fi rendezőre nem lehetne rábízni? Volt egy film, valami északi (svéd vagy norvég vagy dán?) Cargo volt a címe és egész jó rendezésű volt (a gagyi színészek ellenére) -
sandor8206 #7 sztem pont azért nem nagyon akarja senki vállalni, mert eléggé kötve lesz a keze -
Szefmester #6 Legyen akkor Tim Burton. Elég érdekes dolgot alkothatna ha hagynák szabadon dolgozni. Az tuti hogy nem lenne egy új jar Jar-os mesegenyó az egész. -
xido #5 tudom,tudom..Superman kapcsán már sokan elküldik a francba a trendi darkos hullámot,de ha Del Toro belerakt volna a stílusát..apám..:)) -
scagnetti #4 Részemről nagyon helyes, hogy nemet mondott.
Más karakterű rendező. Bár a Tűzgyűrű eddig nem fogott meg, (de persze még lehet jó) azonban igazán nekiállhatna már "Az Őrület hegyein át" filmnek.
A Prometheust meg szerintem történetileg kár összehasonlítani vele. -
csabipapo #3 Hagyják inkább az egészet a francba :D
-
GaborT28 #2 és Uwe Bollt? -
#1 Zack Snyder-t kerdeztek mar?