Új előzetest kapott az év legjobban várt scifije

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak nagyon agyilag zokniknak jutna errõl bármilyen rasszizmus eszébe.
nyugi itt ugyis betiltják mert rasszista.....
Usákiaknak ez biztos tetszik, máshol maximum gyerekek nézik meg. Oltári nagy blõdség.
immovable
Mi ez a hülyeség, valami vígjáték? LOL😄DD
Nem akarok veled veszekedni, de az eredeti forrás nem így szolt. Toronto Sun interjúból ITT kiderül, hogy GLaDOS hangját adó Ellen McLain (hangja) benne lesz a filmben a rendezõ a játék rajongása miatt. Valve engedélye az egész filmre megvan, de csak az elõzetesbe tette régi hangot. Tehát benne lesz a filmben eme hang, csak nem ennyire eltorzítva. Picit, nagyon picit lesz más, ha már "del Toro mondta".
WhiteStar
a cigányveszély egy teljesen korrekt név lenne 😄!

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Nem kell lecserélni és nem pletyka. Eleve más a hang a filmben, csak az elõzetesben ez a hang. És del Toro mondta, hogy ne lepõdjön meg senki.
Szerintem nem fogják már lecserélni a pletykák ellenére sem. "Gypsy Danger"! Kíváncsi vagyok ez miként lesz lefordítva... <#vigyor5>
Zomil
Azt tudom, de ebben a trailerben még a régi hang volt.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

cylonflatus
A filmben lesz más a hangja.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Zomil
Lecserélték?
A hsz-ed miatt vagy 4szer meghallgattam, de ez ugyanaz a hang.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

hát tényleg hurka...remélem valami értelmes választ arra is kitalálnak, hogy miért 2 irányítják a robotot szinkronban és nem csak álkonfliktus és kibékülés céljára lesz a filmben, csak akkor gyõzhetünk ha összedolgozunk nagy nagy tanulsággal a film végén
Effekten terén nagy lesz a film, az biztos. De hogy a story szánalmas, az biztos. Én biztos a látvány miatt nézem meg... Elvégre medvére is úgy vadászunk, hogy csinálunk egy medverobotot... mert a parittyagolyók lepattantak róla...

Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"

BoneDragon
Mi a szar ez? Power rangers?

"év legjobban várt scifije"

Tuti...?
Na, lecserélték a komputer hangját, köszönet érte. 😄

Kíváncsi leszek, lesz-e valamilyen értelme a filmnek azon kívül, hogy az animátoroknak és a Autodesk megint megmutathatta.