16
  • zetortraktor
    Csak nagyon agyilag zokniknak jutna erről bármilyen rasszizmus eszébe.
  • Merces
    nyugi itt ugyis betiltják mert rasszista.....
  • willcox
    Usákiaknak ez biztos tetszik, máshol maximum gyerekek nézik meg. Oltári nagy blődség.
  • immovable
    Mi ez a hülyeség, valami vígjáték? LOL:DDD
  • vg
    Nem akarok veled veszekedni, de az eredeti forrás nem így szolt. Toronto Sun interjúból ITT kiderül, hogy GLaDOS hangját adó Ellen McLain (hangja) benne lesz a filmben a rendező a játék rajongása miatt. Valve engedélye az egész filmre megvan, de csak az előzetesbe tette régi hangot. Tehát benne lesz a filmben eme hang, csak nem ennyire eltorzítva. Picit, nagyon picit lesz más, ha már "del Toro mondta".
  • WhiteStar
    a cigányveszély egy teljesen korrekt név lenne :D!
  • kalapos01
    Nem kell lecserélni és nem pletyka. Eleve más a hang a filmben, csak az előzetesben ez a hang. És del Toro mondta, hogy ne lepődjön meg senki.
  • vg
    Szerintem nem fogják már lecserélni a pletykák ellenére sem. "Gypsy Danger"! Kíváncsi vagyok ez miként lesz lefordítva...
  • Zomil
    Azt tudom, de ebben a trailerben még a régi hang volt.
  • cylonflatus
    A filmben lesz más a hangja.
  • Zomil
    Lecserélték?
    A hsz-ed miatt vagy 4szer meghallgattam, de ez ugyanaz a hang.
  • sandor8206
    hát tényleg hurka...remélem valami értelmes választ arra is kitalálnak, hogy miért 2 irányítják a robotot szinkronban és nem csak álkonfliktus és kibékülés céljára lesz a filmben, csak akkor győzhetünk ha összedolgozunk nagy nagy tanulsággal a film végén
  • loky
    Effekten terén nagy lesz a film, az biztos. De hogy a story szánalmas, az biztos. Én biztos a látvány miatt nézem meg... Elvégre medvére is úgy vadászunk, hogy csinálunk egy medverobotot... mert a parittyagolyók lepattantak róla...
  • BoneDragon
    Mi a szar ez? Power rangers?
  • jawarider2
    "év legjobban várt scifije"

Tuti...?
  • endrev
    Na, lecserélték a komputer hangját, köszönet érte. :D

Kíváncsi leszek, lesz-e valamilyen értelme a filmnek azon kívül, hogy az animátoroknak és a Autodesk megint megmutathatta.