16
-
zetortraktor #16 Csak nagyon agyilag zokniknak jutna erről bármilyen rasszizmus eszébe. -
Merces #15 nyugi itt ugyis betiltják mert rasszista..... -
willcox #14 Usákiaknak ez biztos tetszik, máshol maximum gyerekek nézik meg. Oltári nagy blődség. -
#13 Mi ez a hülyeség, valami vígjáték? LOL:DDD -
vg #12 Nem akarok veled veszekedni, de az eredeti forrás nem így szolt. Toronto Sun interjúból ITT kiderül, hogy GLaDOS hangját adó Ellen McLain (hangja) benne lesz a filmben a rendező a játék rajongása miatt. Valve engedélye az egész filmre megvan, de csak az előzetesbe tette régi hangot. Tehát benne lesz a filmben eme hang, csak nem ennyire eltorzítva. Picit, nagyon picit lesz más, ha már "del Toro mondta". -
#11 a cigányveszély egy teljesen korrekt név lenne :D! -
kalapos01 #10 Nem kell lecserélni és nem pletyka. Eleve más a hang a filmben, csak az előzetesben ez a hang. És del Toro mondta, hogy ne lepődjön meg senki. -
vg #9 Szerintem nem fogják már lecserélni a pletykák ellenére sem. "Gypsy Danger"! Kíváncsi vagyok ez miként lesz lefordítva... -
#8 Azt tudom, de ebben a trailerben még a régi hang volt. -
#7 A filmben lesz más a hangja. -
#6 Lecserélték?
A hsz-ed miatt vagy 4szer meghallgattam, de ez ugyanaz a hang. -
sandor8206 #5 hát tényleg hurka...remélem valami értelmes választ arra is kitalálnak, hogy miért 2 irányítják a robotot szinkronban és nem csak álkonfliktus és kibékülés céljára lesz a filmben, csak akkor győzhetünk ha összedolgozunk nagy nagy tanulsággal a film végén -
loky #4 Effekten terén nagy lesz a film, az biztos. De hogy a story szánalmas, az biztos. Én biztos a látvány miatt nézem meg... Elvégre medvére is úgy vadászunk, hogy csinálunk egy medverobotot... mert a parittyagolyók lepattantak róla... -
#3 Mi a szar ez? Power rangers? -
jawarider2 #2 "év legjobban várt scifije"
Tuti...? -
endrev #1 Na, lecserélték a komputer hangját, köszönet érte. :D
Kíváncsi leszek, lesz-e valamilyen értelme a filmnek azon kívül, hogy az animátoroknak és a Autodesk megint megmutathatta.