12
 • Narxis
  #12
  Kukacoskodj egy almában. :D
 • Narxis
  #11
  Csak ha ingerled. :D
 • Sir Quno Jedi
  #10
  A medve pediglen nem is veszélyes! :D
 • vision5
  #9
  Hehe nem is vártam más határozatot, túlságosan összefolyik az állammal a google a színfalak mögött. Ugyebár rengeteg sok jó információt tud biztosítani nekik, nem beszélve arról hogy több google feature CIA leányvállalatok felvásárlásával szivárgott át (pl. Google Maps = Keyhole Inc.).
 • orkaman
  #8
  csak megjegyezném hogy a Google nyitólapján kint szokott lenni a töltse le a chrome-ot. A többi nincs, nem kéne egy kis vizsgálódás?

  :P

  (oké nem oprendszer hanem "website", csak kukacoskodtam)
 • Cat #7
  Van még ilyen: szándékosan akadályozzák (API-kat változtatnak random időközönként), hogy Windowsos telefonokon YouTube kliens jelenhessen meg.
 • orkaman
  #6
  kicsit OFF:

  hát eddig se riadtak vissza az apró gonoszságoktól.

  például engem idegesít hogyha véletlenül IE alatt kezdek gépelni a google keresőbe, akkor dobja a focust a beírómezőből, és gépelek a vakvilágba, egy backspae pedig persze vissza az előző oldalra. Más böngészővel nem csinálja. Ja tuti lehet találni valami IE inkompatibilitást, de akkor is ez szándékos.
 • breckinridge
  #5
  A gugli sokkal több mindent csinál, az ungabunga soha nem fogja utolérni. PC-n a linux felejtős, márpedig a vállalati szegmens azt használ és sokáig fog is. Az MS szépen lassan elfelejti a metrót PC-re, ettől függetlenül oprendszerei jók. A mobilszegmens bővül, nagy jövő lehet belőle, de három nagy mellé szinte bármilyen jó terméket fejleszthetnek, nem fog labdába rúgni. Magát az oprendszert és a szoftveres részt fejleszteni önmagában nem éri meg. A gugli a kereső és reklémbevételeiből él még, az alma hardverből, az MS pénzért adja. Az ungabunga önmagában nem lesz életképes, termékkapcsolatok tömkelege kell, ha ingyen akarják adni. Ráadásul a linux rossz márkanév, mert erősen tapad hozzá, hogy átlagfelhasználóknak magas, még akkor is, ha ez régóta nincs így a valóságban. A linuxnak mardni kellene a hálózati szférában, különben egy rosszul sikerült kitörés bedönti az egészet, magával húzva az elterjedt és jól használható részeit is.
 • liberty2
  #4
  Úgy képzeld el, hogy ha van neked egy honlapod ami mondjuk almás cuccokról szól, akkor kérheted a Google-től, hogy az ő keresőjében ne jelenjen meg a te honlapod mint találat.

  MS szolgáltatások eddig se nagyon voltak Google platformon.

  Egyet értem egyébként a döntéssel mert nem ezt kéne firtatni. Akik jobban fejlesztenek azok maradjanak életben. Ebben pedig a Google már jóval előbb jár mint a vetéjtársak. Csak az Apple tudja a lépést tartani szerintem, a MS pedig csak fut utánuk. Még azt várnám meg, hogy mit hoz a Linux, azon belül is az Ubuntu. Ha képes lesz olyannyira felhasználóbarát lenni a mobilokon is mint a PC-n akkor komoly jövőt jósolok neki. Csak kéne nekik is egy jó marketinges és egy nagyon jó manager és hipp-hopp, ott vannak ahol a Google.
 • torcipepe
  #3
  "lehetőséget biztosítani a weboldalak tulajdonosainak a keresőjükből való kijelentkezésre, így a jövőben a partnerek és riválisok által megjelenített tartalmakat még véletlenül sem tüntethetik fel saját anyagként "

  magyarán ha az ms azt mondja a guglinak, hogy csókolom, nem kérek belőled, akkor onnantól ms termékek és szolgáltatások nem fognak megjelenni a google keresési találatok között? vagy okosítsatok ki.
 • Narxis
  #2
  Végre hoztak egy jó döntést.
 • gombabácsi
  #1
  hahaha