Kane & Lynch
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én inkább adnám Butlernek és mondjuk Stathamnek a szerepeket, jobban kihoznák õk a karaktereket, mint egy 60 éves, meg egy fekete.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Remélhetõleg Jamie Foxx (Lynch) és Bruce Willis (Kane). Vagyis jobb lenne az eredeti ötlethez tartaniuk...
Diesel szerintem kizárt, nem is állna jól neki.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kane & Lynch: mégis mennek a moziba?
2013. november (forrás: pcguru.hu)
A Kane & Lynch mozi kálváriája újabb fordulatot vett. Állítólag megvan az új rendezõ, és a két bankrablót alakító új színészek.
A Kane & Lynch is egy olyan program, amibõl szeretnének filmet, csak valahogy az istenért nem jön össze. Már 2007, az elsõ játék megjelenése óta birtokolja a Lionsgate a jogokat, sõt, már producert és rendezõt is szereztek Adrian Askarieh (Hitman - A bérgyilkos) és Simon Crane (összesen egy soha be nem rendelt sorozat pilot epizódját rendezte, biztos jó választás volt) személyében. Sõt, már azt is tudni vélték a hírszerzõk, hogy Kane-t Bruce Willis, Lynchet pedig Jamie Foxx fogja alakítani.
Ezek voltak az utolsó hírek 2009-ben, négy évig aztán csönd a projekt körül. Most azonban van valami mozgás, a Hollywood Reporter értesülései szerint feltámadni látszik a mozi. Rendezõnek ugyanis megszerezték F. Gary Gray-t (Nincs alku), míg a fõszerepet Gerard Butler (300) és Vin Diesel (Riddick) számára ajánlották fel. Buttler alakítaná Kane-t, míg Diesel az elmebeteg Lynch karakterét ölthetné magára. A forgatókönyvet Skip Woods (Die Hard - Drágább, mint az életed) és Kyle Ward (Machete gyilkol) jegyzi.
Nos, ez így azért érdekesen fest. F. Gary Gray jó rendezõ, a Nincs alku vagy éppen Az olasz meló remek filmek. Viszont a forgatókönyvírók hagynak maguk után kívánnivalót, és Vin Diesel munkásságát ismerve nehéz elképzelni egy õrült szerepében. Persze, ahogy a vak bölcs oly jól megmondta: majd meglátjuk.
2013. november (forrás: pcguru.hu)
A Kane & Lynch mozi kálváriája újabb fordulatot vett. Állítólag megvan az új rendezõ, és a két bankrablót alakító új színészek.
A Kane & Lynch is egy olyan program, amibõl szeretnének filmet, csak valahogy az istenért nem jön össze. Már 2007, az elsõ játék megjelenése óta birtokolja a Lionsgate a jogokat, sõt, már producert és rendezõt is szereztek Adrian Askarieh (Hitman - A bérgyilkos) és Simon Crane (összesen egy soha be nem rendelt sorozat pilot epizódját rendezte, biztos jó választás volt) személyében. Sõt, már azt is tudni vélték a hírszerzõk, hogy Kane-t Bruce Willis, Lynchet pedig Jamie Foxx fogja alakítani.
Ezek voltak az utolsó hírek 2009-ben, négy évig aztán csönd a projekt körül. Most azonban van valami mozgás, a Hollywood Reporter értesülései szerint feltámadni látszik a mozi. Rendezõnek ugyanis megszerezték F. Gary Gray-t (Nincs alku), míg a fõszerepet Gerard Butler (300) és Vin Diesel (Riddick) számára ajánlották fel. Buttler alakítaná Kane-t, míg Diesel az elmebeteg Lynch karakterét ölthetné magára. A forgatókönyvet Skip Woods (Die Hard - Drágább, mint az életed) és Kyle Ward (Machete gyilkol) jegyzi.
Nos, ez így azért érdekesen fest. F. Gary Gray jó rendezõ, a Nincs alku vagy éppen Az olasz meló remek filmek. Viszont a forgatókönyvírók hagynak maguk után kívánnivalót, és Vin Diesel munkásságát ismerve nehéz elképzelni egy õrült szerepében. Persze, ahogy a vak bölcs oly jól megmondta: majd meglátjuk.
Elvileg nem lesz belõle semmi. Eleinte 2011-ra volt ígérve,de még mindig nincs se rendezõ se semmi. Ahhoz,hogy 2013-ban bemutassák,már forgatniuk kellene egy ideje.
Csak jöjjön...
kajak Bruce lesz az egyik fõszereplõ? 😄 Várós 😄
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Csak az elsõ rész miatt nyitottam meg, hátha jön valami infó a filmrõl, ha jön...
elsõ részét én is szerettem, pörgõs, változatos lövöldözõs móka volt, sok helyszínnel, és jópofa karakterekkel, bár a fedezék és sebzésrendszere elég... érdekesre sikerült. (valaki simán túlélt 3 fejlövést, és fedezékben ugyanúgy kaptad be a golyókat)
"The trees move. Do you not see it?"
Én azért még asszem bizakodom. A második rész szóra sem érdmees...viszont a 2007-es játék eléggé ütõs volt, mint ahogy a Szemtõl Szemben hasonló film is a kategóriában.
szerintem a stúdió meglátta a játék második részét, aztán pár hónapnyi zokogás után úgy döntettek, hogy ebbõl talán mégsem kérnek.
Jamie Foxx mint Lynch meg... phahahaha.
Jamie Foxx mint Lynch meg... phahahaha.
"The trees move. Do you not see it?"
Késik a Kane & Lynch film
2010. szeptember (forrás: playdome.hu)
Az új információk szerint távozott a rendezõ, így csúszni fog a forgatás is.
Továbbra sem gördül könnyedén a tervezett Kane & Lynch film szekere, hiszen a hosszas tervezgetés után most úgy tûnik, hogy jelentõsen elcsúszhat a kezdés dátuma. Pedig hivatalosan egy hónap múlva kezdõdtek volna a forgatások, ám a friss, bár félhivatalos információk szerint Patrick Alessandrin rendezõ bejelentette távozását, így pedig nehéz lenne belekezdeni a filmezésbe... Az egyetlen biztos pont az, hogy a produkció kapcsán hirtelen bejelentették, a start 2011-re tolódik, ám a rendezõváltás tényét - egyelõre - nem erõsítették meg. Több lap azonban tudni véli, hogy a poszt legfõbb várománya ezzel F. Gary Gray (Olasz meló, Law Abiding Citizen) lett.
Kane & Lynch - A hivatalos sztori
2011. december (forrás: cinestar.web4.hu)
Kis kutakodással igazi gyöngyszemre leltem a Kane & Lynch mozi kapcsán, ugyanis 2013-as dátummal a Big Bang Media fogja kiadni hazánkban, ráadásul mást is találtam...
Például a film hivatalosnak vélhetõ rövid sztoriját, amely valahogy így hangzik: Kane (Bruce Willis) zsoldos, Lynch (Jamie Foxx) pedig egy múlt nélküli skizofrén. A két férfi a halálsorra való áthelyezésük során ismeri meg egymást. Amikor Kane korábbi bandája megtámadja és elrabolja õket, a valószínûtlen duó tagjai kénytelenek összefogni, és megszerezni egy ellopott mikrochipet, amivel megmenthetik Kane családját, és talán fényt deríthetnek Lynch valódi személyazonosságára. A játékból készült mozi 2013-ra tehetõ F. Gary Gray (Az olasz meló, Törvénytisztelõ polgár, Túl mindenen) elképzelésében, Kyle Ward és Skip Woods forgatókönyve alapján.