12
Végső soron remélhetőleg már F. Gary Gray rendezésében.
  • Tyler1
    Én inkább adnám Butlernek és mondjuk Stathamnek a szerepeket, jobban kihoznák ők a karaktereket, mint egy 60 éves, meg egy fekete.
  • mester1987
    Remélhetőleg Jamie Foxx (Lynch) és Bruce Willis (Kane). Vagyis jobb lenne az eredeti ötlethez tartaniuk...
  • Tyler1
    Diesel szerintem kizárt, nem is állna jól neki.
  • mester1987
    Kane & Lynch: mégis mennek a moziba?
    2013. november (forrás: pcguru.hu)

A Kane & Lynch mozi kálváriája újabb fordulatot vett. Állítólag megvan az új rendező, és a két bankrablót alakító új színészek.

A Kane & Lynch is egy olyan program, amiből szeretnének filmet, csak valahogy az istenért nem jön össze. Már 2007, az első játék megjelenése óta birtokolja a Lionsgate a jogokat, sőt, már producert és rendezőt is szereztek Adrian Askarieh (Hitman - A bérgyilkos) és Simon Crane (összesen egy soha be nem rendelt sorozat pilot epizódját rendezte, biztos jó választás volt) személyében. Sőt, már azt is tudni vélték a hírszerzők, hogy Kane-t Bruce Willis, Lynchet pedig Jamie Foxx fogja alakítani.

Ezek voltak az utolsó hírek 2009-ben, négy évig aztán csönd a projekt körül. Most azonban van valami mozgás, a Hollywood Reporter értesülései szerint feltámadni látszik a mozi. Rendezőnek ugyanis megszerezték F. Gary Gray-t (Nincs alku), míg a főszerepet Gerard Butler (300) és Vin Diesel (Riddick) számára ajánlották fel. Buttler alakítaná Kane-t, míg Diesel az elmebeteg Lynch karakterét ölthetné magára. A forgatókönyvet Skip Woods (Die Hard - Drágább, mint az életed) és Kyle Ward (Machete gyilkol) jegyzi.

Nos, ez így azért érdekesen fest. F. Gary Gray jó rendező, a Nincs alku vagy éppen Az olasz meló remek filmek. Viszont a forgatókönyvírók hagynak maguk után kívánnivalót, és Vin Diesel munkásságát ismerve nehéz elképzelni egy őrült szerepében. Persze, ahogy a vak bölcs oly jól megmondta: majd meglátjuk.
  • Csaba007
    Elvileg nem lesz belőle semmi. Eleinte 2011-ra volt ígérve,de még mindig nincs se rendező se semmi. Ahhoz,hogy 2013-ban bemutassák,már forgatniuk kellene egy ideje.
  • mester1987
    Csak jöjjön...
  • Büdös Bohóc
    kajak Bruce lesz az egyik főszereplő? :D Várós :D
  • mester1987
    Csak az első rész miatt nyitottam meg, hátha jön valami infó a filmről, ha jön...
  • Calver
    első részét én is szerettem, pörgős, változatos lövöldözős móka volt, sok helyszínnel, és jópofa karakterekkel, bár a fedezék és sebzésrendszere elég... érdekesre sikerült. (valaki simán túlélt 3 fejlövést, és fedezékben ugyanúgy kaptad be a golyókat)
  • mester1987
    Én azért még asszem bizakodom. A második rész szóra sem érdmees...viszont a 2007-es játék eléggé ütős volt, mint ahogy a Szemtől Szemben hasonló film is a kategóriában.
  • Calver
    szerintem a stúdió meglátta a játék második részét, aztán pár hónapnyi zokogás után úgy döntettek, hogy ebből talán mégsem kérnek.

Jamie Foxx mint Lynch meg... phahahaha.
  • mester1987
    Áttekintés

Késik a Kane & Lynch film
    2010. szeptember (forrás: )

Az új információk szerint távozott a rendező, így csúszni fog a forgatás is.

Továbbra sem gördül könnyedén a tervezett Kane & Lynch film szekere, hiszen a hosszas tervezgetés után most úgy tűnik, hogy jelentősen elcsúszhat a kezdés dátuma. Pedig hivatalosan egy hónap múlva kezdődtek volna a forgatások, ám a friss, bár félhivatalos információk szerint Patrick Alessandrin rendező bejelentette távozását, így pedig nehéz lenne belekezdeni a filmezésbe... Az egyetlen biztos pont az, hogy a produkció kapcsán hirtelen bejelentették, a start 2011-re tolódik, ám a rendezőváltás tényét - egyelőre - nem erősítették meg. Több lap azonban tudni véli, hogy a poszt legfőbb várománya ezzel F. Gary Gray (Olasz meló, Law Abiding Citizen) lett.

Kane & Lynch - A hivatalos sztori
    2011. december (forrás: )

Kis kutakodással igazi gyöngyszemre leltem a Kane & Lynch mozi kapcsán, ugyanis 2013-as dátummal a Big Bang Media fogja kiadni hazánkban, ráadásul mást is találtam...

Például a film hivatalosnak vélhető rövid sztoriját, amely valahogy így hangzik: Kane (Bruce Willis) zsoldos, Lynch (Jamie Foxx) pedig egy múlt nélküli skizofrén. A két férfi a halálsorra való áthelyezésük során ismeri meg egymást. Amikor Kane korábbi bandája megtámadja és elrabolja őket, a valószínűtlen duó tagjai kénytelenek összefogni, és megszerezni egy ellopott mikrochipet, amivel megmenthetik Kane családját, és talán fényt deríthetnek Lynch valódi személyazonosságára. A játékból készült mozi 2013-ra tehető F. Gary Gray (Az olasz meló, Törvénytisztelő polgár, Túl mindenen) elképzelésében, Kyle Ward és Skip Woods forgatókönyve alapján.