17
-
#17 Sikerült kipróbálnom kormánnyal. Eddig eléggé gyenge szerintem, de az alapok nem rosszak. Még sok munkájuk lesz ezzel, hogy jó legyen. A grafika gyengeségét egyelőre a vezetési élmény szerintem nem kárpótolja. -
#16 Megvehető a játék, még nem volt szerencsém kipróbálni mondjuk. -
Sziasztok!
Hamarosan rajtol a VSR DiRT Rally országos bajnoksága! A 6 fordulós, fordulónként 15 szakaszból álló versenyeken 3 kategória autóit eresztjük össze. VSR szervertagsággal kell rendelkezni, ha WRC autóval szeretnél menni, ha KitCar vagy a '70-es évek sztárjai mellett döntesz, akkor pedig ingyenesen is részt tudsz venni a bajnokságban. Várunk sok szeretettel!
>Bajnokság információk és jelentkezés< -
#14 és már össze is jött a zöld fény, jöhet az első béta.. :D
-
#13 Egy hete nézhettem, hogy van-e valami az oldalukon, de akkor még nem volt semmi :)
Remélem összejön nekik, és kapunk egy tisztességes rally szimulátort. -
#12 felkerültek Steam Greenlight-ra
picurka olasz csapat csiszolgatja a játékot, és úgy tűnik sikerült valamennyire Aris-t is magukhoz csábítani.. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#11 Úgy néz ki ez a project nem halott, bétateszternek lehetett jelentkezni rá, mondjuk még tavaly kellett volna ahogy fb oldalukat nézem. -
#10 -
precise #9 Új weboldal -
precise #8 új kép -
#7 Hajrá!:) -
rybizli #6 Hát én személy szerint örülnék neki, ha nem fulladna be a project, és lenne valami új szimulációs game a már meglévőkön kívül... :) -
#5 Hátha nem olyan sorsa lesz, mint a Pannónia rallynak lett. -
GPx8 #4 Újabb hobby-project, ami sajnos soha nem lesz kész... :/ -
#3 És kapásból hátsókerekes autókról képek. Remélem hasonló lesz, mint az RBR. -
#2 www.grally.net
forum.grally.net
kep2
-
#1 Még 2011-ben érkezett a hír, hogy az RBR Online fejlesztői egy saját szimulátor készítésébe kezdtek, amely a tervek szerint GRally néven jelenik majd meg. Eddig nem sok hír érkezett a játékról, azonban most számtalan Twitter bejegyzés árulkodik arról, hogy a project nem halt el.