Az év legjobb és legrosszabb alkotásai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Far Cry 3 valóban kafa volt. Legalábbis aki bírja az ilyen sok idõt elnyüvõ gémeket.
Általában minden rossz játék lehet jó, ha "kicsit feccölnek még bele és igazán jól megcsinálják a kivitelezést". 😊
Had siessen. Már rég itt kellene lennie, ahogy megbeszéltük. De hogy miért nem ért ide azt nem tudom, de kapni fog érte!
Minden játék méreg nem csak ezek! A céljuk az, hogy teljesen elbutítsanak és biozombi rabszolgává tegyenek titeket!
Minden egyes játékkal eltöltött perccel a New World order eljövetlét siettetitek!
Minden egyes játékkal eltöltött perccel a New World order eljövetlét siettetitek!
Jah, csak igy is sajnos egy sima dwarf fortress klon lett belöle nagyon leegyszerüsitve(ami nagyon kevés). Persze semmi gondom nincs a DF klonokkal, söt mindent megadnék egy Game of dwarves grafikéjuk DF mélységü játékért 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egyébként ez a lista sem az én számízem szerint készült; a jók közül a football managerrel és a Walking Deaddel meg az XCom-mal értek egyet a többi részemrõl erõsen felejtõs. A rosszak közül viszont a Game of Dwarves szerintem sem volt annyira gáz, kicsit indie szaga volt - de jópár órára kimondottan kellemes szórakozás volt. Ha kicsit feccölnek még bele és igazán jól megcsinálják a kivitelezést akkor meg egy egészen jó játék is lehetett volna.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hmzz mondjuk nem értek egyet veled. Az ME3 minden volt csak összecsapott nem. A befejezés okés problémás de addig bizony az kurvajó játék volt, szerintem az a gáz ha valami listáról lemarad. (Egyáltalán idei volt?)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Úgy tûnik még vannak értelmes oldalak, ahova ilyen összecsapott és csalódást keltõ programok mint az ME3 nem kerülnek be az év legjobbjai közé...