13
-
johnfly #13 Még jó, hogy nincs! Ha valami egyszerűen működik, azt védheti akárhány szabadalom, a kínaiak úgy is legyártják akárkinek, aki fizet érte. -
#12 jaja!
"légköri fotokémiai gyorsító nevet kapta. A teljes folyamat öt alumínium dobozban megy végbe"
ezt a részt még jobban körülírhatná a cikk, de gondolom nincs hozzá adat -
Tau Tang Wou #11 Orvos már látott ma? -
Szefmester #10 És olyat tudsz magadtól idézni amikor egy komolyan és normálisan feltett kérdésre válaszolsz? Mert szerintem elég könnyen találnánk olyat ahol 10en kérnek hogy válaszolj, de minden másra írsz/reagálsz csak arra nem. ;) Szóval várd a Nibirut, meg az UFO/Istened és ennyi. :)
Én pl egy zombiapokalipszisnek kifejezetten örültem volna, de hát elmaradt.
ON: Persze hogy titkolózott amíg a szabadalom meg nem lett. Amerikában a patent trollok simán szétkapták volna a fickót, a bíróság meg segített volna nekik. -
Tau Tang Wou #9 Ne rágalmazz!
Mutass már egy hozzászólást, amiben a világvégét propagáltam, te ostoba rosszindulatúság. -
#8 Ez a cég vajon nem az Apple tulajdona? Mert nagyon jól csinálja. -
kvp #7 Ez nem ozonos viztisztito, hanem ozonos levegotisztito, fustgazmosoval kombinalva. Amig nem volt levedetve azert titkoloztak, mert a ket komponens trivialis es egyutt is az. Viszont most mar akarmilyen egyszeru, nem gyarthatja mas. A gond egyebkent itt nem fustgaz volt, hanem biologiailag szennyezett viz es annak a szaga. Az aktiv szenes rendszerhez kepest ez tenyleg jobb es olcsobb. -
Szefmester #6 Valszeg elég lett volna annyi is, de gondolom a megfigyelés alatt jött rá erre biztosan miközben jóval összetettebb rendszerekben gondolkozott.
Tau te nagyon hülye! Menj már vissza a szektádhoz és várjátok a Nibirut!
Amúgy mesélj.. hogy hogy még életben vagy? Nem kellett volna eljönnie a világvégének nemrég? Bár tudom hogy kimagyarázod majd valamivel hogy miért nem volt.. de nem érdekel. ;) -
Tau Tang Wou #5 Lehet, hogy újra feltalálta az ózonos víztisztítást. -
#4 Meg valami vízmosással szedi ki a levegőből a nagyobb részecskéket.
UV forrásként működnek a otthoni ionizátorok, vízmosásos légtisztítót is vehetsz.
Szal ha tényleg ez az alapja az egésznek, akkor a Médiamarktba kellett csak lemenni az emberkének és nem kell ez a púder a légkör megfigyeléséről, meg a természetből ellesett titkokról.
-
#3 Én valami UV-s bizbaszra gondolok. -
endrev #2 INSTANT GET -
Nos #1 Magáról a mechanizmusról szerintem még elfért volna oár mondat. Tudom: Google, de akkor is.
Az érdeklődésemet felkeltette, de nem elégítette ki a cikk :)