11
  • Zombee
    A Haunts-ról: ha keveset kérnek a Kickstarteren, és elfogy a pénz, arról nem a Kickstarter tehet.
  • a.carkey
    Az AC3 sincs fent.
  • a.carkey
    "a kiadó végül ingyenessé tette a programot, de ez sem lökött túl sokat a dolgon"

Talán mert azt is sikerült elqurni?
  • HarryProf
    Tisztában vagyok, hogy a Far Cry 3 nem a legeredetibb játék, de ahogy már itt többen is hangsúlyozták, ez a lista elméletileg az évet meghatározó játékokról szólna, és ha valami, akkor szerintem pont, hogy a populáris játékok a meghatározóak - pont azért, mert olyan népszerűek.
    Illetve nem értem, hogy olyan, ha olyan játék is felkerül a listára, mint a Prototype 2 (aminél a szerző össze is foglalja, hogy kb. miért nem lett a Prototype 2 meghatározó), akkor miért nem kerülhet fel a valóban sikeres, népszerű és ha mással nem is de az AAA címek közötti relatív merészségével kitűnő Far Cry 3.

Hozzáteszem, valóban nem játszottam a legtöbb itt felsorolt játékkal, sőt úgy általában véve sem játszom sokat.
  • Zomil
    Továbbra se értem a cikk cime és a játékok listája közötti összefüggést...egy bukás pl. hogy lehet meghatározo, amikor nem is volt az...söt a többségnek fogalma sincs rola...
  • Evoluti0N
    Wow olyan hipster vagy és menő.
  • oreal
    Far Cry 3 ?! ne viccelj, egy Copy paste jatek ne legyen meghatarzo' se 2012-ben se a jovoben.A masik GW2 LoL :)
    Sracok szerintem tenyleg az a baj hogy a popularis jatekok koreben mozogtok es fogalmatok nincs mas jatekokrol.A fent emlitett par jatekbol ketlem akarmelyikkel is jatszottatok...
    Semmi rosz indulat,sot inkabb jo tanacs,probaljatok kicsit kiszakadni ebbol a mainstream jatek vilagbol es probaljatok mas stilusu jatekokat is.
  • HarryProf
    Lehet én elfogult vagyok, de mondjuk egy Far Cry 3-nak illett volna szerepelnie az 50-ben...
  • Szefmester
    Hűűű vazze.. Szerintem elő kellene jönnöm a barlangból ahol eddig éltem mert erről a listáról is alig pár címet ismertem igazán, és csak kicsivel többről hallottam valamit. Na de hogy az inredipete vagy mi a retek sikeres... lehet hogy anyagilag az lett az első pár napban csak én még jót nem hallottam róla.

Telefonos meg noname indie címek mint meghatározók. Akkor csak két cím ami sztem meghatározó (volt):
    Kerbal Space program, FTL...
  • Fenrir
    Mivel az a másikon van.
  • JaSoN HuNTeR #1
    GW2 hiányzik a listáról...