A 10 legjobb PC-s játék - a CVG szerint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyébként egyetértek. a black mesa nagyon ütött. a hossza, a zene, a hangulat még napokkal azután, hogy befejeztem, a pályákon járt az eszem. és ingyér!!!

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

"Dishonored,Hitman stb... sehol ,komolytalan a CVG."

Ezek muliplatform játékok, a listán meg csak PC játékok vannak (Win és Mac OS). Így aztán a lista nem komolytalan, csak te nem értesz hozzá. :-)

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

narumon
Ez az eddigi leggyengébb lista szerintem.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Black Mesa telepítésével mennyit kell kinlódni, elbaszták nom1
Dishonored,Hitman stb... sehol ,komolytalan a CVG.

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

denevérember
Nos a Dayz még mindig csak az arma2mod-ja ként érhetõ el. A standalone verzióra még várni kell.... Szóval ez az információ téves !

In space no one can hear you scream.

Úgy látom idén a fantasy tarolt, és elég jó nevekkel, bár a diablot én szinte egy browser játéknak tekintem...Guild wars 2 aláz, iszonyat jó single módban és mind multiban is nyomni, és az intenzív búnyók csak hangulatosabbá teszik a játékot.
Lands of Lore 1, szerintem azt próbáld ki. Talán az a legkevésbé idejétmúlt a többi közül. De az is bõven elég, ha megnézel egy gameplay videót 😊
Aramir
Jaja, Dungeon Master, aztán jöhet az Eye of the Beholder 1-2, Lands of Lore, Amiga emulátorral Black Crypt-re is ránézhetsz, meg persze van még egy rakás, ami ismertebb volt korábban.

alma2
egyertelmuen a dungeon master.

szerintem

Wizardry sorozat.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

melyik olyan dungeon RPG-t érdemes kipróbálni amely elõtt tiszteleg a Legend of Grimrock? csak hogy a(z eredeti) stílust kipróbálhassam