8
-
Sequoyah #8 az -
#7 "Böngésző képletiltás nem volt, de ez komolyan fontos manapság, amikor alap a megabites net?"'
mobilnet? -
Sequoyah #6 -De, WP7-en most is van több címzett.
-Wifi sorbarendezés - valóban nem lehet, de még sose jutott eszembe, hogy kéne...
-Bejövő sms-t lehet szerkeszteni és továbbküldeni. Pontosabban copy, paste aztán azt írsz át benne amit akarsz.
-Böngésző képletiltás nem volt, de ez komolyan fontos manapság, amikor alap a megabites net? Ráadásul az új vasak másodpercek alatt legenerálnak bármilyen oldalt, akár tele képekkel.
Szóval ez a frissítés maximum bugfix, nem új funkciók. -
tomboy013 #5 Miért, mert javítják a hiányosságokat? =D A Wifi meg a netes képek kezelésének amúgy mi köze a telefonáláshoz? okos... -
Zoliz #4 Ezek az "okosok" telefonálásra már lassan használhatatalanok nem jöttél még rá? -
hurkaur #3 A 8x-emen mar vagy min 2 hete ott figyel az update, tehat szvsz picit kesett a cikk. Masreszt egyszerre jott ki mind nokiara, mind htc-re, csak nehol a szolgaltatok miatt csusztak. (innen ered a teves kovetkeztetes is, hogy nokiara hamarabb volt) -
#2 Eddig nem volt üzenet esetén több címzett lehetőség?
wifi nem lehetett sorbarendelzni fontosság szerint?
bejövő sms-t nem szerkeszthettem, és nem küldhettem tovább?
böngésző képletiltás? Hát..
Symbian telefonokon ez évek óta default funkció. -
tomboy013 #1 Én meg azt remélem hogy az a szerencsétlen T-mobile hoz végre több színben is Lumia 920-at, mert tiszta gáz hogy csak fekete van, sőt most az sincs készleten...
De hogy szóljak a cikkhez is: Örülök hogy rögtön kapja is a WP8 a frissítést, remélem a jövőben is ennyire folyamatosan pótolják majd a rendszer hiányosságait.