sanyicks#4
kellene valami ütős másolásvédelem vindózra, én úgy örülnék neki... (mert megindulna a tömeges alternatíva keresés )
amitakartok#3"A gépek 70 százaléka esetében a kalóz operációs rendszerben ki volt kapcsolva a frissítés [...] és a biztonsági figyelmeztetések megjelenítése."
Poweruserek 90%-a amúgy is kikapcsolná ezeket: az előbbitől csigalassú a gép (én is kipróbáltam, frissen telepített Win7 bootideje kilencszeresére nőtt a frissítések után és az asztal is non-stop szaggatott), az utóbbi szimplán idegesítő.
Nem-poweruserek 80%-a esetében semmilyen figyelmeztetés és tűzfal nem ér szart sem, mert úgyis rákattintanak minden szarra, amit csak a neten találnak.
Digitális adatvédelem első szabálya: ha van valami bizalmas adatod, amit bárki bármiért is ellopna, NE TÁROLD INTERNETRE KÖTÖTT GÉPEN. Ezzel több százezer káresetet lehetett volna megelőzni, de hát ugyebár a kényelem...
Nahát bementek valamilyen dzsunka boltba és vettek egy vírusos windows-t. Hihetetlen felfedezés, valami díjat kapjanak már ezek a srácok....
De inkább így próbáljanak leszoktatni a warez windows-ról mint perelgetéssel vagy az aktivációs trükkök elleni foltozással. :)