Pinball FX 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számomra ez pozitívum, hogy a régi zenékkel kaptuk a táblákat.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Deep ha olvasod ezúton köszönöm szépen, megint odatettétek magatokat ami a minőséget illeti! <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.01.12. 15:20:51
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Megmondom őszintén jól elvoltam a filmen de nem volt közelsem olyan hatással rám, mint mondjuk a Birodalom visszavág vagy a Jedi visszatér volt.
Viszont márcsak emiatt a 2 tábla miatt is megérte a film!
Az összes star wars tábla elképesztően jó (még a Rebels is pedig a rajzfilm távol áll tőlem, de a tábla...)
Egyszóval tudnak a srácok nagyon :) Büszke vagyok rájuk.

Több infó és videó itt!
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2016.01.05. 18:17:37
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Engem kilóra megvettek, első napos vétel <#worship>#worship>
Pinball Fx2 Sorcerer's Lair
<#worship>#worship>
Valaki ha csatlakozna szóljon, az első helyezet kap egy Apotheon nevezetű játékot díjként steamről Chris kolléga felajánlásaként:
Apotheon
A Pinball Fx2 verseny fórumának linkje:
Pinball Fx2 verseny
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.09.07. 11:58:51
Mi hardveraprón versenyezgetünk fél havonta cserélünk táblát:
Pinball Fx2 verseny
Díja nincs, csak a móka miatt toljuk.
Ha gondolod csatlakozz, engem Joco77 néven találsz meg ott.
A Portal-lal meg sikerült a tournamentben is részt vennem,állat volt így a motiváció :)
A Portal zseniális tábla lett, nagyon tetszik, ugyanúgy a Star Wars Rebels is(pedig első ránézésre ez a kékfrizurás főhős...de maga a tábla feledteti az első vizuális élményt, zseniális).
Age of Ultron...Na ez az ami elsőre nem igazán tetszik sajnos..
Remélem steam summer sale ben le lesznek árazva a régebbi táblák, néhány régebbi Marvel Pack még hiányzik, minden más megvan.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.06.02. 14:00:21
off
off
off
off
Pinball FX2 - Steam store
Aminek én örülök, hogy nemsokára jön egy újabb Star Warsos csomag.
Balance of the Force trailer1
Balance of the Force trailer2
Amit majd még egy fog követni a jövõben valamikor.
off
Ati
Most fogom kipróbálni.
Ja és ki lehet venni a butaságot a fejlécbõl mostmár "csak windows 8 ra!".
Ati
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Ati
itt sajna mindent a minél több pályára tettek fel, a minõségük/játékélmény erõsen a béka segge alatt van
shit happens
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Számtalan igazi RL klasszikus asztal érhetõ el. Indiana Jones, Twighlight Zone, stb.
Egyébként meg lesz ez is.
Szóval elsõ ránázésre ez a valami felejthetõ.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ati

PSN ID.: Beegabor
és hát az örök a pure pinball,amit emlegettek a kollegák is..
meg volt nekik egy frissebb,de szerintem az nem volt akkora durranás
fura, szinte az összes pinball játék magyar PC-re? :)
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Ati
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A többi asztal kb 600ft.
Ati