Mozis terveket borított az amerikai iskolai lövöldözés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Attól, hogy most eltolnak premiereket semmi nem változik..."

dehogynem, marketing ez is, megcsillogtatják az érzõ oldalukat, közben persze kihangsúlyozva, hogy melyik filmekrõl is van szó, amiknek most nem lesz premierje...
Zombee
Ha egy nagyon jó amatõr zenekar vagy, fellépsz 50-100 ember elõtt, eladsz 845 CD-t, de ha megölsz 28 embert, aznap estére kb. 2 milliárd ember hall rólad. A náci norvég tömeggyilkos perérõl folyamatos tudósítás volt, Stohl Buci pedig könyvet írt börtönhónapjairól, és interjúzott. Ez miért is lenne visszatartóerõ?

"Foxx ellenben nyilatkozatában leszögezte: a filmekben elõforduló erõszak igenis hatással van az emberekre."

Ez tény, viszont a mérték és az irány is számít. A baj igazából, hogy minél nagyobb a média csinnadtratta egy ilyen tragédia körül, annál több emberhez eljut. Ezzel meg az a gond, hogy sok beteg ember erre vágyik, híres lehet, stb... hamarabb követ el ilyet. Nincs visszatartóereje.

Nem véletlen nem mutatják fejlettebb országokban a pályára berohanó nézõt...
Ezt akkora baromságnak tartom... Jó, tudom szörnyû, ami történt, de ez indokolatlan... Ugyanezt a hülyeséget játszották el nyáron a Batman után azzal a gengszteres filmmel... Minek? Hülye emberek mindig is voltak, és lesznek is... Attól, hogy most eltolnak premiereket semmi nem változik...
Narxis
Ez valami vicc? Mert annak durva.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tarantinoval tudok egyetérteni, remélem a világ többi részén nem módosulnak a premierdátumok.