19
  • liberty2
    A klánvezetés nem 15 perces munka ám. :) Katonaként se egyszerű mert minden este kötelező fent lenni, meg gyakorlás, TS, stb. Szóval ez annyiban nem jó példa, hogy csak este kell az ember 100%-osan, de a gyakorlás miatt hétvégéken napközben is kellesz.

BuHC - Buddhist Hippi Community
  • MuldR
    Melyik klant vezeted Teee?:)
    Amugy WOT nem jo pelda. 15 perc 1 csata. Ahol 3-4-5 oras raidek vannak es nem szakithatod meg, na az a szivas.

Amugy 3-5 eves gyereknek meg ne mobilt adjanak, hanem fakockat meg legot. Elmegyek delkoreaba jopenze tanacsadonak :) Hujjjek ezek.
  • Atomreaktor
    Én is jelentkezem. Aztán később rájöttem, hogy mekkora hülyeség emiatt alakítani a napi rutint. De 1szer ki kellett próbálni.
  • Atomreaktor
    ez nagyon jó :)))
  • zola2000
    én eddig ahány MMOt elkezdtem mindig lemaradtam, mert nem szántam rá elég időt, lehet jobb is :)
  • Clapko
    Travián függő én is voltam 1,5 szerverig :D
    A hajnali kelés is megvolt...
  • caius marius
    Én pl. elég sok időt eltöltök buszon, metrón, villamoson. Ilyen helyen tökéletes eszköz és nagyon jól lehet használni többek között arra, hogy üres időmben, ide irkáljak. :)
  • Molnibalage
    Fel nem fogom, hogy miért és hogyan kell okostelefonnal lógni állandóan a neten. Otthon én is sokat netezek anyagok után túrva meg fórum és fejlesztőmunka miatt, nem fészúkozással baszom el az időmet...

1,5 éve van okostelefonom, egyszer sem neteztem még vele...
  • liberty2
    Így van marius
  • caius marius
    Nem tökmindegy, hogy hogyan neveled!
    A közegtől, amibe beleszületik, nem megóvni kell, hanem megtanítani arra, hogy hogyan kezeljen dolgokat, hogyan viszonyuljon a világhoz. Ha Te ezt nem így gondolod az baj. A köszöngetés pedig igenis jogos! A szülők tisztelete és megbecsülése nagyon fontos!
    A hsz.-ed pedig gáz...
  • Narxis
    Tök mindegy, hogy neveled, a közegtől nem tudod megóvni amibe beleszületik, neked szerencséd volt mert még amikor iskolás voltál nem volt alap dolog az okostelefon és a többi kütyü.

A köszöngetést meg szerintem itt nem fogják olvasni a szüleid szóval mond el nekik, itt meg hanyagold mert felmegy a cukrunk. :D
  • liberty2
    inkvisitor: Nekem is volt pontosan ilyenem, de nem kell szakítani a játékokkal. Most is van egy játék amiben én vagyok a klánparancsonak ( World fo Tanks ) és nincs különösebb gond. Jut mindenre idő. A többiek akikkel játszok megértik. Igazából társaság kérdése is az egész.

Azt sose felejtem el, hogy amikor a Gal6-al játszottam és ott is létre hoztam apámmal a legnagyobb szövetséget ami volt ( LEGO ) akkor mi is hajnalok hajnalán keltünk föl, hogy pontban 2:59:57-kor küldjem el a flottám. Na ezekkel a klántársakkal találkoztam egyszer Pesten és a villamoson elkezdtünk beszélgetni ami valahogy így hangzott:
    - Szerintetek 200.000 sáska le tud győzni 30 titánt?
    - Az kizárt, de 1.000.000 hangya már talán.
    - És mi a helyzet a Techtrotic naszádokkal? Azok leblokkolják a teljes rovar flottát.
    - Az lehet, de ha a bogakar a digikkel mennek együtt akkor nincs esélyük mert a bogarak blokkolódnak, addig a gólemek és a kolosszusok minden mást elpuszítanak.
    - Tényleg, és mi van az SGX-el? Azt hallottam, hogy betámadják az UHH--t és a Hiénákat.
    - Ah, tényleg. Akkor nekünk is kéne szövetségest találni.
    - Minek? A LEGO a legnagyobb ami van.
    - Az lehet, de a 3-as rendszer az független még és, ha csatlakozik az SGX, UHH duóhoz akkor szarban vagyunk.
    - Hozzuk át a 17-es rendszerből a legjobbakat és akkor Solania majd megtanítja nekik, hogyan kell játszani.

Na kb úgy néztek ránk az emberek a villamoson és a trolin mint most ti.
  • martincpt
    Traviánnal én is megjártam...rákattantam rendesen. De nálam amilyen gyorsan jön a "függőség" olyan gyorsan el is megy a kedvem az egésztől. A kitartás persze megvan szerver végéig, de utána viszont nem tudok évekig ránézni a játékra. Most megint tiszta vagyok lassacskán 2 éve. :D
  • inkvisitor
    Ez tényleg komoly gond. Egyszer engem is beszippantott egy online játék, képes voltam 2-4 órakor felkelni, hogy ellenőrizzem a kis birodalmam. Pár hónap után jöttem rá, hogy ez így nagyon nem lesz jó, a feleségem nagyon csöndes lett. Akkor szakítottam mindennel. Azóta nem vagyok hajlandó elkezdeni egy online játékot sem.
  • liberty2
    Én nagyon félek, hogy a fiam ( aki még nincs látótávban, csak tervben ) hasonlóan fog járni. Mindent elkövetek, hogy úgy neveljem majd fel ahogyan engem neveltek. Nagyon nagyon fiatalon már én is a számítógépet bűvöltem. De mindig találtak nekem valami elfoglaltságot a szüleim és rengeteget segítettem a házi munkában is. Ha pedig túl sokszor szóltam, hogy nem megyek mert gépezek akkor jött a hard-reset ( dugó kihúz ). Mostanra egy felnőtt informatikus vagyok, jó munkával amit szeretek is és nem vesztettem el a realitás érzékem. Köszi anyu és apu!!!!!!!!!
  • kisemlős
    +1 :-DDDDD
  • Szefmester
    Pedig eddig is nagyon sok olyan webes játékuk, alkalmazásuk van amit csak KSSN-es regisztrációval lehet használni, ami gyakorlatilag egy személyre szóló netes szám, amolyan online személyigazolvány szám. Ha pedig valaki sokáig használ valamit akkor figyelmeztet, sőt olvastam olyanról hogy egy bizonyos idő után kiléptet, mondván most már elég! :)

Persze ez a webhörcsögök, és a "csak" online kommunikációt folytató emberkékre nem nagyon hat, csak a HC gamerekre.
  • Novacorp
    Azért az már tényleg súlyos, ha a babakocsikon telefon/tablet tartók vannak... Akár a felnőttnek aki tolja, akár a gyereknek aki tapizhatja. Ez már tényleg beteges túlhasználat. Ha csak futólag gondol bele az ember, akkor eszébe sem jutna hogy a technikailag ennyire toppon lévő államokban ekkora problémát jelentenek ezek a kötöttségek.
  • Tetsuo
    "A kormány a netfüggőség elleni megelőző intézkedéseket vezet be." Diakok csereudultetese Eszak-Koreaba. :)