5
  • Garou
    #5
    Én nagyon remélem, hogy végetér a 8. évaddal.

    Máshol már nyilatkozták, hogy kb 8 évadosra tervezték a történetet eleve. Inkább ne nyújtsák el, üssön nagyon a következő évad is, aztán annyi, nem kéne ezt elnyújtani addig, amíg mindenki belefárad. Most nagyon jó lett újra, élveztem eddig minden részt, egy hasonlóan színvonalas, ütős záró évad kéne.

    A két főhős további karrierjét sem félteném, most ezen a két éven az anyagi helyzetük már úgysem múlik, viszont a respektjük már inkább.
  • G_ArchAngel #4
    Gamer-ben fogonosz volt, most jon ket nagy film tole: 'I fought the law' es a 'Kill your darlings' Daniel Radcliffe-fel.
  • kalapos01
    #3
    Horáció kurva rossz példa, mert csak most ért véget a sorozata, eleve nem is lehetne máshol. Meg egyébként is előtte is voltak sorozatai. Hall meg pláne rossz példa, mert a Dexter előtt a világ egyik legjobb sorozatában húzott le 5 évet és rohadtul nem tűnt el utána.
  • AZTA
    #2
    De tényleg ennyire geci lenne ez a színész, hogy a mostani vagon pénzért azt mondaná hogy NEM! Vajon mit csinálna azután hogy vége a sorozatnak? Főleg hogy az ilyen jobb sorozatok főszereplői általában eltűnnek, most így hirtelen James Gandolfini és Horáció bácsi, vagy még esetleg Wentworth Miller jut eszembe jó példának. :D
  • alien47
    #1
    Jó lenne egy 10. évad is ebből a sorozatból.