Két kijelzővel jön az orosz YotaPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, csak ezt hozzá kell adni árban...

Amúgy jópofa dolog ez, csak nem túl hasznos.

De lehet, hogy tévedek.

Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás

<#eljen>
passatgt

<#circling>

Ez egy okostelefon és egy ebook olvasó hibrid lenne... Egész jó ötlet. Bár a hibridek elsõ generációja sosem váltja meg a világot... de szerintem egy nagyon jó ötletrõl van szó... Nha de mi lesz a jenkik válasza erre?

Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"

Ekkora marhasagot aki kit tudd talalni. Ez akkorat fog bukni... ejj ejj.

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

bakvarnyu
Tényleg kurva jó, csak hát sose adnék 100 rongyot egy telefonért 😞

NEXUS6
Hmmmm, egész kellemes kis telónak tûnik!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Momentán nekem nem hiányoznának az animációk. Hosszú üzemidõ, erõs napfényben is jól látható kijelzõ. Nálam nyerõ lenne. (Már persze, ha megfizethetõ lenne számomra. 😊 )

Minden jog fenntartva!

LCD-t semmiképp nem lehet elhagyni mivel animációk, azaz az alap Android felhasználói felület mûködtetésére az eink nem alkalmas. (Pl. nem tudnád egyszerû görgetéssel kiválasztani hogy kit akarsz felhívni, körülményesen lapozgatni kellene.)

Csatlakozom az elõttem szólókhoz, ígéretes! Ha lenne jó minõségû színes e-tinta, akkor az LCD-t esetleg el is lehetne hagyni. Persze erõs kompromisszumokat kellene kötni...

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?

HuAn82
Egész jónak látszik.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Szerintem is nagyon jó ötlet! Venném.
Ez baromi jó koncepció szerintem!

www.adamexdesign.hu