15
  • Jrex
    Na kíváncsi leszek, hogy mivel fog megborotválkozni....
  • Narxis
    Trailer bejövős, jó lesz ez.
  • vg
    "Egyértelmű,hogy itt már nem nagyon lesz bújkálás."

A Comic-Con előzetesben (aminek elég vacak a minősége) látni két jelenetet amikor a szerkesztőségben sétál és amint felveszi a szemüveget és rázáródik a liftajtó. Remélem ezzel nem lőttem le a poént. Engem az előzetesben inkább a kondenzcsík zavar, és mivel nem üzemanyaggal repül ezért nem is nagyon értem miként keletkezhet.
  • immovable
  • AZUL
    és ez miért gond is? gondolom nem láttad a mítoszrombolók azon részét mindamellett, hoyg egyszerű fizika is tulajdonképpen, hoyg miért kell lobognia a légüres térben....
  • Magnum PI
    Nem hiszem, hogy egy normál ruha kibírná azt sok "hatást" aminó Superman-t éri :D.
  • immovable
    Még mindig lobog a pizsamája az űrben. :D
  • mkfdd
    Azért biztos nem örülne neki ha levinné a szél a mackógatyáját miközben földkörüli pályára küldi magát :)

• Zombee
    Ez viszont két dolgot is felvet: egyrészt mindig is hozzátartozott a történethez, hogy Superman kiléte titok volt, másrészt ha itt kitudódik, akkor fölösleges az "álruha". A szuperhősruhák eleve viccesek, úgy viszont röhejes lenne, ha nem is álruha.
  • Zombee
    A Batman azért más, nem csak Bruce Wayne gazdag Gotham-ben. Rá az életvitele miatt eleve nem gyanakodott volna senki, aki nem ismerte.
  • sandor8206
    hurka...trailer unalmas, remélem film nem lesz az
  • cstommy
    A Mátrix filmeknél szokták mondani hogy a "Neo el szupermenezett"
    Na én meg itt azt mondom hogy Superman el Neozott :-)
  • cS6Szi
    A batmanben pedig senkinek nem tűnt fel hogy a Batman több millió dolláros cuccokkal rendelkezik. Én remélem, hogy áthatja a nolan féle realizmus.
  • Csaba007
    Megnézted a trailer? :O Nézd meg megint.
    Egyértelmű,hogy itt már nem nagyon lesz bújkálás.
  • Zombee
    Remélem, ezt nem fogja úgy áthatni a realizmus, mint Nolan Batman-jét, kissé érdekesen hatna egy repülő ember, akit senki se ismer fel, ha benyalja a haját, és felvesz egy szemüveget. Ez a dolog lehet, hogy a 30-as évek végén elfért egy képregényben, de mára az egyik legnevetségesebb szuperhőssé teszi szegényt.