9
-
#9 Nem értem mi büntetne, ugyanaz a trailer amit láthattunk már. :D -
#8 A cikk latogatottsag szamlaloja biztos magas ezeknel a cikkeknel azert vannak meg itt nem a minoseg miatt..
Majd ha 10-20-an fogjak csak megnezni nem lesznek... :) -
halkofa #7 Érdekes kérdések továbbá, hogy kit büntet és mivel büntet. És mitől lesz konkrét?
A fiatalos hangnem, és az ostoba szlenghasználat között fényévnyi különbség van, szégyen, hogy a médiában az utóbbi is helyet kap. Mert tetszik vagy sem, a blogosphere és az internetes magazinok is a jurnalisztika eszközei.
Innen egyetlen lépés, s jön az adom, adja, kapja (melyeket mindmáig nem értek). -
gombabácsi #6 félelmetes hogy ilyenekre izgulnak rá 15+ éves emberek... -
CaptainRumi #5 Még ha új is lenne a trailer, akkor is...csak engem basztat ez a "büntet" szarság? Alapvetően negatív szót használni jó dolgokra. És most már konkrétan is büntet. Áhh szakközép stílus ez. -
#4 semmi. -
loky #3 Nem tartozok a "viktortszidókfacebookfanklubba", de nem nagyon vágom hogy mi az "új" ebben az előzetesben? -
bakondi05 #2 Teljesen egyetértek veled, csak hogy tovább vigyem a felháborodást, mégis mit vársz a médiától?
a,Csalás
b,ámítás
c,átbaszás
d,mind3
Nálam a d. -
Dyin #1 Kedves Viktor!
Mi büntet?
a) Azok az ekvivalens képsorok, amiket idáig is láttunk csak éppen máshogy összevágva?
b) Az első pár másodperc, amely az Avengers katarzisából egy szösszenet?
c) A videó meglepően fantasztikus minősége?
d) Japán?
Nem értem egyiket sem. További eseteket nem volt kedvem keresni, ezért elnézést is kérek, ha a lista nem tartalmazza a megoldást.
Amire rá szerettem volna világítani, hogy nem kell minden jelentéktelen, de esetlegesen új Vasember 3 vágatnál hírt generálni.