Káros a tőzsdére az algoritmusos kereskedés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tranzakciónként kéne, akkor befejeznék ezt az algoritmusos tõzsdézést...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
év végén adóznak a nyereség után....
nem tudom hogy jön ide az ipari forradalom, én ezt nem érzem fejlõdésnek, és eléggé unfair a kisbefektetõkkel szemben mert nincs olyan kapcsolatra pénzük mint ami ehhez kell. ha jól tudom gép nem kell hozzá durva.
nem tudom hogy jön ide az ipari forradalom, én ezt nem érzem fejlõdésnek, és eléggé unfair a kisbefektetõkkel szemben mert nincs olyan kapcsolatra pénzük mint ami ehhez kell. ha jól tudom gép nem kell hozzá durva.
Ha kellemetlen ez, akkor tenni kell a tranzakciókra egy minimális adót (pont ilyen az on-line tõzsde programok által húzott sáp) ezzel ez a probléma meg is szûnne.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
"Egy új amerikai tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a számítógépes algoritmusok által vezérelt, nagy gyakoriságú kereskedés (HFT, High Frequency Trading) az átlagos befektetõk által elérhetõ profitot csökkenti szignifikánsan." Az ipari forradalom kezdetén ezért verték szét a gõzgépeket a munkások. Hát ez ilyen, a világ "fejlõdik", aki lemarad beszopja...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...