Másfél milliárd euró büntetés a kartellező kijelzőgyártóknak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊 Termeszetesen erveid nincsenek, mint ahogy eddig sem voltak, csupan a csusztatas, a szemelyeskedes magasiskolaja. Egy elmeny veled beszelgetni.
A te stilusodban: A kalapos, az - gondolom, a hasznalt kommunikaciobol kovetkeztetve - inkabb kipas...
A te stilusodban: A kalapos, az - gondolom, a hasznalt kommunikaciobol kovetkeztetve - inkabb kipas...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Tícsákbe Õket!
Ejha, mindig komolytalannak tartottam az agymosás hatékonyságával kapcsolatos megállapításokat, de a kommentjeid látványosan bizonyítják, hogy vannak olyanok, akik hamar megtörte és droidokká váltak. Szar lehet.
pedig a hollócost pont így müxik!
Megkerestek egy csing-csang ceget, aki bevallalja, hogy a nevet adja hozza vadalku mellett.
Ilyen szinten mar mindenki saros es mindenhol lenyulasok vannak, minden teruleten es minden kormanyban. Az EU probal reszesedest szerezni ezekbol is, ennyi. Termeszetesen nem a vasarlo kapja vissza a penzt, akinek valojaban kene...
Ilyen szinten mar mindenki saros es mindenhol lenyulasok vannak, minden teruleten es minden kormanyban. Az EU probal reszesedest szerezni ezekbol is, ennyi. Termeszetesen nem a vasarlo kapja vissza a penzt, akinek valojaban kene...
Nem volt titok, sõt lehet elõtte is sejtették. Csak az ilyen ügyeknek a felgöngyölítése évekbe telik.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
nem volt titok, csak mos fájt egyiküknek annyira, hogy feldobja a többieket
De hagyjuk már érted ne mond már ,hogy az információ világába ez 10 éven keresztül titok volt! 8)
10 év kartelezés után én egy nullát még odavéstem volna a végére.
Mindeközben meg jónéhány patinás márka meg megy lassan a levesbe.....
www.digimomentsvideography.com
Meg idoben osszehoztak, mar egy joideje huzodott a dolog.
Majd' itt a Karacsony, valamit osztani kell a luxus aparatusnak is, legyen mibol vasarolni, es a Karib-szigetekre utazni az unnepek idejen😉
Majd' itt a Karacsony, valamit osztani kell a luxus aparatusnak is, legyen mibol vasarolni, es a Karib-szigetekre utazni az unnepek idejen😉
CSAK és kizárólag a cionista lobbié lesz ez a pénz, mint a legtobb magyarországi lenyúlás is, mert legfelul ok ulnek a pozícíókban. Az útépítés, az a milliomod része az ellopott vagyonnak.. és azért van, hogy te oruljél, milyen faxa demokráciában élsz, úgy, hogy kilakoltatják a fél országot jogtalanul.
A megelõzésre, az egyszerûbb és betarthatóbb törvényekre, amelyek megakadályoznák ezen helyzet kialakulását/kialakíthatóságát, mikor fog a "T." EU, vagy annak bármely tagállama javaslatot tenni? (Költõi kérdés)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
HAHAHAHA!
Magyarországra?
Szeintem az utolsó három számjegy jut Magyarországra!
De igazad van ne is küldjék, mert az csak a tetves parazita férgeket duzzasztja nem az egyszerû emberek gyomrát tölti.
Magyarországra?
Szeintem az utolsó három számjegy jut Magyarországra!
De igazad van ne is küldjék, mert az csak a tetves parazita férgeket duzzasztja nem az egyszerû emberek gyomrát tölti.
"Vissza is kapják majd ha pl. utat építenek belõle."
Magyarán végül Simicskáé lesz, a Közgép Zrt-n keresztül (vagy egyéb fideszes pénzszivattyú céghez vándorol), az átlag magyar meg annyit lát majd belõle, hogy megint a legolcsóbb anyaggal aszfaltoznak és 6 hónap múlva megint szar lesz az út (pedig a technológia már itthon is adott, lásd gumibitumen)
Magyarán végül Simicskáé lesz, a Közgép Zrt-n keresztül (vagy egyéb fideszes pénzszivattyú céghez vándorol), az átlag magyar meg annyit lát majd belõle, hogy megint a legolcsóbb anyaggal aszfaltoznak és 6 hónap múlva megint szar lesz az út (pedig a technológia már itthon is adott, lásd gumibitumen)
Vissza is kapják majd ha pl. utat építenek belõle.
Azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy majd létrehoznak egy kifizetõhelyet, az egykori vevõk meg beslattyognak az egykori számlájukkal és kifizetik nekik a kártérítést.
Azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy majd létrehoznak egy kifizetõhelyet, az egykori vevõk meg beslattyognak az egykori számlájukkal és kifizetik nekik a kártérítést.
A beépített emberek sem ártatlanok,mindenhol megtalálhatóak!
Még az alvilágban is! Információért cserébe elnéznek nekik sokmindent!
Még az alvilágban is! Információért cserébe elnéznek nekik sokmindent!
Bérbe vehet? reklámfelület...
"Chunghwa azért nem kapott büntetést, mert õk tették meg a bejelentést"
szóval csinálhatsz bármit is, csak dobj fel egy nagyobb halat és megúszod ingyen, nem mondom, hogy ne legyen enyhítõ körülmény, na de ennyire?
(mint a háborús bûnösök, mindegy hány embert ölt meg, csak dobjon fel egy nagyobbat...gondoltam ebbõl kinõttünk már)
szóval csinálhatsz bármit is, csak dobj fel egy nagyobb halat és megúszod ingyen, nem mondom, hogy ne legyen enyhítõ körülmény, na de ennyire?
(mint a háborús bûnösök, mindegy hány embert ölt meg, csak dobjon fel egy nagyobbat...gondoltam ebbõl kinõttünk már)
Ez a pénz el sem jutna odáig. 😊
Kell a pénz a görög mentõcsomagra :-D