24
-
Cat #24 indiában olcsóbb. -
TheCunami #23 hoppa elrontottam japán jen és kínai jüan de 773 mátyás is édes kevés egy veseért -
TheCunami #22 valaki egyébként bevitte a fenti értékeket egy valuta váltóba
22000 jen az kérem szépen 58000ft
a 3529 usd pedig 773000ft
úgy látszik nem csak a gyereknek de az sgnek is elgurult a gyógyszere -
Vol Jin #21 A fejét elnézve nem osztályelső. :-D -
duke #20 Beszaras, ha tenyleg karteritest kap. Az ilyen hulyet az ajpadjaval kene agyonverni, nem hogy meg addni neki negyed milliot. -
csimmasz #19 Szerintem én tudok neked segíteni!
A tigrispiacon, nagyon kedves, nagyon rendes, jóravaló, rendszerint Arab forma fazonoknak vannak telóik, iPhone és Galaxi1-3 ig szerintem egy kis ártatlan gyermek prostitucióért simán adnak egyet, még a szerved is megmarad.
A "kormosért" nem álnék jót, de sz*rni biztos lehet vele utánna is! -
#18 Nem tudom, hogy samsung-ot elvállal-e, de a cikkben szerintem benne volt a keze a magyar kapcsolatú iDoki-nak is.... -
methodman #17 Sziasztok, tudnátok légyszi segíteni?
Egy megbízható orvost keresek, mert el szeretném adni az egyik tüdőmet! Nagyon tetszik a Galaxy S3 és meg szeretném vele lepni magam. Tudom, hogy hamarosan jön az S4, de ha majd cserélni szeretném akkor még mindig ott van a bal vesém, nem? Nem dohányzok sokat, max napi 15 szálat és a haverom szerint simán el leszek majd egy tüdővel is, csak lassabban kell szívjam a cigit, nehogy hirtelen megártson. Két éve "upgradeltem" utoljára egy HTC-re, akkor sajnos el kellett passzoljam a retinámat, viszont a látásom szerintem romlott azóta. Ezért is akarok egy nagy képernyős telót, mert azt jobban látom. Anyunak azt mondtam, mindez azért van, mert nem eszem meg a sárgarépát, amit ad. Segítségetek előre is köszönöm, alig várom hogy megint legyen egy boldog Karácsonyom! -
Zoliz #16 Aki ájPadot vesz egy vagyonért egy szegény országban azzal tényleg valami nem százas. -
#15 és még a hülyének kell kártérítést fizetniük. én elkoboztam volna a maradék pénzt az ipadet meg az iphont ott vertem volna előtte szét. -
gyualmighty #14 Meg mondom őszintén h nem sajnálom azt a 17 gyereket...erre szokták mondani h "aki hülye,az haljon meg" én még őt is lecsuktam volna,h szakadjon meg mint a véres hurka -
Vol Jin #13 Gratulálok! -
qrd0xQSt2rdvnu #12 Nekem a fotó tetszik, ahogy kesztyűs kézzel bánnak a vádlottakkal a bíróságon! Ez kellene itt is: moccani se tudjon a rohadék, nem hogy szemközt köpni a bírót! -
#11 mozambiki :D -
csimmasz #10 Veséjével természetesen, lassan ugy írok mint egy Mozambiki menekült. -
csimmasz #9 Ja,csak lehetőleg más vesélyével indítani be a boltot!
Ráadásul ahol egy ilyen hülye van ott van több is.
Basszus, most ugrott be, lekéstük a biznicet, az iPhon5 premierjén szerintem a sorbanálló gyenge elméjüek közt biztos kaszálni lehetett volna. -
BrockSamson #8 Tehat forditsuk le: srac eladja onszantabol, penzert a vesejet, majd felnyomja a faszikat, akinek eladta es meg tobb penzt kap. Ra kellene allni a bizniszre... -
zord01 #7 Én szerintem egész nyugodtan kivehették volna a másik veséjét, a máját, a lépét, a tüdejét, gerincvelejét, szemét, bőrszövetet, csontot, fogait...
Egész egyszerűen azért, mert aki egy Iphone-ért eladja a veséjét, annak egész nyilván valóan nincs agya sem, így nem tekinthető embernek, csak egy szervdonornak.
Az más kérdés, hogy attól még inkább ledöbbentem, hogy az orvos ezért felfüggesztettet kapott.
Azért bezzeg 1 évet kapott az a modell, aki rendőrruhában pózolt egy könyv promójához.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20121130-borton-a-szexi-rendorjelmezert.html
A kínaiaknak kurva komoly gondjaik vannak az erkölcsi mércével... -
#6 pfff....
Formatcéééét a földnek pls... -
#5 Nem értem a fiú miért kap kártérítést. Ő is benne volt az illegális szervkereskedelemben. Neki is járna a büntetés. -
hurkaur #4 Na akkor ott valami nem stimmel a szerencsetlennel :\ -
csimmasz #3 Hiába, a hülyék anyja mindig terhes.
i cuccok nélkül nem élet az élet még ha egészséges vagy is!
Az ilyenek miatt nem csodálkozom azon ahogy egyesek az életük árán is végenek egy darab elektronikai vacakot amit 2-3 év mulva lecserél. -
tomcsa4 #2 iCuccok helyett agyat kéne vennie. Az idióta.
Sajnos sokan abban a tévhitben vannak, hogy egy vesével vígan lehet élni. -
TheCunami #1 MUHHAAHAHA
Ez minden képzeletet felülmúl de a hülyéknek mindig szerencséje van a kártérítésből annyi ipadlólapot és isörösdobozt vehet amennyit csak akar