A bosszúállók rendezőjének új filmje nyáron kerül mozikba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ezzel Joss Whedon elszalasztja a lehetõségét annak, hogy két egymást követõ filmje is átlépje az egy milliárd dollárt, ami eddig csak James Cameronnak sikerült.
alább mindkét gondolatomat közvetítették, úgyhogy én csak annyit: alább mindkét gondolatomat közvetítették 8).
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
"A film, mely Amerikában Much Ado About Nothing címen fut"!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem vagyok nagy Shakespeare-rajongó, de ez fájdalmas mondat.
Az a darab eredeti, angol címe, úgyhogy nem értem miért kell kiírni, hogy a saját címén fut. Mintha a Hamlet filmváltozatát az Amerikában Hamlet címen futó filmként emlegetnék...
Nem mellékesen "Sok hûhó semmiért" a darab magyar címe már sok-sok éve és a Google is megmondta volna, csak meg kellene néha kérdezni!
Nem vagyok nagy Shakespeare-rajongó, de ez fájdalmas mondat.
Az a darab eredeti, angol címe, úgyhogy nem értem miért kell kiírni, hogy a saját címén fut. Mintha a Hamlet filmváltozatát az Amerikában Hamlet címen futó filmként emlegetnék...
Nem mellékesen "Sok hûhó semmiért" a darab magyar címe már sok-sok éve és a Google is megmondta volna, csak meg kellene néha kérdezni!
Legközelebb ha Joss Whedonról írtok cikket ,így kezdjétek Joss Whedon új filmje a nyáron kerül a mozikba.