Ragaszkodik a billentyűzethez a BlackBerry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem most cserélték a céges telómat egy ZTE blade-rõl BB curve 9360-ra. 3 hete van nálam a kütyü, és alapvetõen nem rossz a cucc. Bejön a fizikai bill, androidos telóból is az xperia mini pro-val szemeztem a qwerty miatt, nagyon kényelmes, tény szokni kell, de szerintem kényelmesebb mint a tapicskolós megoldás.
Az oprendszer is szokható, s bár butább mint a 2.1-es droid volt, mégis el lehet vele marhulni, majdnem mindent tud amire nekem szükségem van: gtalk, fb, vállalati mail, calandar, yt, és ofkorsz sms/telefon.
Ami fájdalmas, hogy nincs benne GPS, nem tudom naviként használni, és legjobb napján is 3 nap alatt megadja magát szegény, blade egy hétig lazán ment 😞
Ami mókás, hogy fõnököm érintõs BB-t kapott, kiváncsiságból elkértem, és nyomkodtam picit... Hát... a tapicskolós BB egy tévedés...
Az oprendszer is szokható, s bár butább mint a 2.1-es droid volt, mégis el lehet vele marhulni, majdnem mindent tud amire nekem szükségem van: gtalk, fb, vállalati mail, calandar, yt, és ofkorsz sms/telefon.
Ami fájdalmas, hogy nincs benne GPS, nem tudom naviként használni, és legjobb napján is 3 nap alatt megadja magát szegény, blade egy hétig lazán ment 😞
Ami mókás, hogy fõnököm érintõs BB-t kapott, kiváncsiságból elkértem, és nyomkodtam picit... Hát... a tapicskolós BB egy tévedés...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Közel fél éve használok bb-t és legnagyobb elõnyének a fizikai billenytûzetet érzem (na jó,meg a rettentõ okos üzenetkezést - legyen az e-mail,sms,viber üzi stb)... a 9300-somon futó szoftver azonban több sebbõl vérzik..a random órákon át tarto homokórázások nem kevés kellemetlenséget okoztak már... nem hiszem,hogy adnék még egy esélyt a BBnek...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören