Siker vagy bukás a Windows 8?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Sok ember (akit nem tartanék látatlanban "konzervatív fasznak") már úgy megszokta a jól bevált, mûködõ, támogatott rendszerét, hogy az újra átszokást inkább "megspórolja" magának.
Én is XP-t használok a mai napig, mert kielégíti az igényeimet, vakon is tudom kezelni, nem nyújt annyi újat a Win7/Win8/Vista, hogy lecseréljem.
Narxis, akkor nyugodabban fogsz aludni? 😊 De azért lássuk be, ami a Win 8 körül megy, az felesleges hiszti. Ennyi hisztis p*csát ebben a "szakmában". (Sõt, már a Vistánál is csak hiszti volt.)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mert az az 1 óra tesztelés, ahol megállapították, hogy "Hol a Start-menü", "Hol lehet kikapcsolni a gépet", ", "Vízszintesen kell görgetni?", ráadásul ezeket a "tapasztalatokat" tudományosan el is könyvelték.
Viccet félretéve szerintem várni kéne 1 évet az elemzésekkel.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
killall imagent