Siker vagy bukás a Windows 8?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Félreértettél. A konzervatív pont a 15-50 kategória. Kik sírnak állandóan? Nem a nyugdíjasok, elhiheted.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Azt azért vegyétek figyelembe, hogy 20 év alatt is van élet!
Sok ember (akit nem tartanék látatlanban "konzervatív fasznak") már úgy megszokta a jól bevált, mûködõ, támogatott rendszerét, hogy az újra átszokást inkább "megspórolja" magának.
Én is XP-t használok a mai napig, mert kielégíti az igényeimet, vakon is tudom kezelni, nem nyújt annyi újat a Win7/Win8/Vista, hogy lecseréljem.

Ezen nem gondolkoztam, de tökéletesen igazad van! Szép megfogalmazás volt.

Narxis, akkor nyugodabban fogsz aludni? 😊 De azért lássuk be, ami a Win 8 körül megy, az felesleges hiszti. Ennyi hisztis p*csát ebben a "szakmában". (Sõt, már a Vistánál is csak hiszti volt.)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Narxis
Szerencsére itt vagy te Prof. Veér "tomcsa4" István Phd. és megmondod a frankót. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mókás, hogy valaki hulladék fosnak és hasonlóknak nevezi a windowst és képtelen elismerni, hogy mindentõl függetlenül azért sokat kapott a MS-tól a világ.

Kicsit röstelkedve vallom be, de némi kárörömöt érzek. Gyakorlatilag most az történik a Win8-cal, ami már egy ideje a Linux-szal megy: ha valami kicsit is másképp mûködik, mint amit a derék jó Windows felhasználók megszoktak, rögtön kiverik a hisztit, hogy "ez használhatatlan". 😊
Maga a windows egy hulladék fos, a 8 csak rontott ezen. Nem létezik normális op rendszer. Nem is akkora bukás, hogy szarok az ms szoftverek.

SG.hu "Hol a start-menûûûûûû" kritikusai megmondták hogy bukás, akkor bukás. Kár hogy az iylen konzervatív f*szok miatt nem halad a világ.

Mert az az 1 óra tesztelés, ahol megállapították, hogy "Hol a Start-menü", "Hol lehet kikapcsolni a gépet", ", "Vízszintesen kell görgetni?", ráadásul ezeket a "tapasztalatokat" tudományosan el is könyvelték.

Én sejtettem, hogy jó, de meg kellett tapiznom egy érintõs laptopot, hogy biztosan tudjam, kell nekem. De azóta must have, kár hogy még mûködik az elõzõ, és addig sajnálom rá a pénzt😊

Narxis
Mi értünk hozzá, úgyhogy bukás.

Viccet félretéve szerintem várni kéne 1 évet az elemzésekkel.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sg.hu-n megmondtak, ha bukas, akkor bukas.

killall imagent

Fehercsoki
Bukás, de elõre tudhatták volna, nem is értem miért adták ki...

← ElőzőOldal 2 / 2