8
Telenor mobil net
 • Looooser
  #8
  jah kiegészíteném még annyival hogy keríts a stickhez külő antenna egységet és úgy is jobban látja majd a hálózatot
  valahogy így keresd ;)
 • Looooser
  #7
  a stickkel lesz a baj. nem azért, csak sokan nem tudják hogy ezek a stickek tulajdonképpen mobiltelefonok, csak marhára lebutítva, oly annyira hogy még az antenna egység is gagyibb mint egy rendes telefonban. ha majd beteszed telóba a sim-et látod majd hogy minden faszányosan jön.
  amit tehetsz:
  kerítesz egy friss firmware-t a stikhez, talán egy fokkal jobb lesz :)
 • tomip81
  #6
  Szerintem itt senki nem fogja a problémádat megoldani. Hívd fel az ügyfélszolgálatot vagy menj be oda ahol vetted. Lehet szimplán a sim kártyád rossz. Legjobban jársz ha a 1220-at felhívod. Egy ilyen fórumon mit vársz? Valaki beír egy csítkódot és majd működni fog?
 • kifli
  #5
  próbálkozz vodafone-os nettel. Elvileg övéké a legjobb lefedettség. Aztán t, és utána teleonor.
 • Midas
  #4
  Mert a stick egy masfele technologiat hasznal szerintem hogy tudja nyujtani a sebeseget meg a stabilitast. Itt ahol en hasznalom szinte olyan mint egy dsl ami azert nem semmi en sokkal rosszabra szamoltam mert volt par eve ilyenem de akkor meg nagyon gyerek cipoben jart. Ez most nagyon jol teljesit.
 • diablo0590
  #3
  Igen tudom, hogy visszalehet vinni, holnap viszem is vissza. Csak az a bajom, hogy itt semmilyen netet nem lehet bekötni, és már kb ez volt az uccsó reményem. Meg ezt tényleg nem értem, hogy telón megy ez a gagyi klikk szolgáltatás 3g-n, akkor a sticken miért nem megy a 3g?
 • Midas
  #2
  Sztem fognak nekem is mondtak hogy pl kulfoldon ne nagyon hasznaljam mert fog mukodni de eleg durva dijakkal vagy pl lehetne kuldeni rolla sms-t is a netes sim-rol csak nem eri meg. De pont ezert van a egyhetes vagy mennyi teszt idoszak hogyha nem jo neked akkor vissza viheted minden gond nelkul. Mert nem mindenhol mukodik rendesen vagy a megadott sebesegen.
 • diablo0590
  #1
  Van egy sima telenor előfizum amin pluszba van klikk szolgáltatás 100mb-s. Na most ez az internet simán bejön 3g-s hálózaton azon a településen ahol használom. A gondom, hogy most fizettem elő egy telenor hipernetes internetre, kaptam hozzá modemet meg minden. Na most ez az internet egyáltalán nem működik még 3g hálózaton se. Megpróbáltam hogy az új sim kártyát amit adtak a hipernethez belerakom a telóba de azzal se jó. Utána megpróbáltam a régi sim kártyámat beleraktam a hipernetes modembe és azzal meg tökéletesen jött az internet és ezt nagyon nem értem. Olyan sebeséggel jött amivel nem is tudna mivel túl haladtam a 100mb-t így tehát max 32kbs/32kbs jöhetne, modemen meg jött 7mbittel kb. + kipróbáltam a stickbe egy olyan sim kártyával is amin nincs előfizetve net és még is bejött rajta, telón meg nem. Most ilyenkor ezt kiszámlázzák nekem vagy mi? Illetve az miért lehet, hogy a hipernetes sim sehogy nem megy, semmilyen hálózaton a régi sim kártyámmal meg minden tökéletes.