10
 • Szefmester
  #10
  Dell

  és ebből a fajtából most nemrégiben jelent meg új verzió, nagyobb méretben. Azt hiszem akkor már inkább egy ilyen mint egy sima noti tapicskolós bohóckodással a wc-csempék alatt.
 • Gerygrey
  #9
  "Egyszerű webezésnél, olvasgatásnál mindenképpen előny a léte, kényelmesebb scrollozni, "tartalmat fogyasztani", teljesen kiváltja a tapipadot."

  De ha csak tartalmat akarok fogyasztani, akkor a laptop alsó része a billentyűzettel teljesen felesleges ballaszt.

  Nem is értem én ezeket az ultrabook-okat: munkára kicsi, netezgetésre nagy, az árából meg bőven kijön egy normális notebook és egy jobb tablet/okostelefon.
 • Cat #8
  Az érintőképernyő nem foglal helyet, és semmilyen meglévő funkcionalitást nem rombol. Akkor meg miért ne? Nem kötelező használni, de ott van. (Persze azon kívül, hogy az árat növeli, de ez csak időleges tényező.)
 • cloud.strife
  #7
  Október eleje óta használom a Sony Ultrabook Win8-as érintős cuccát.
  Az egy dolog hogy izgalmas a win8, meg lehet szokni, dehogy hasznos az érintő....... nekem nem ez a tapasztalatom.
 • Mr. Perfect
  #4
  Az árát azért még ideírhattátok volna. Tudom, hogy utána lehet nézni, de azért a cikk végén elfért volna egy ár is. Nem mintha ilyesmit tervezék venni, csak érdekel, hogy ezért az öszvérért mennyit kell kiperkálni.
 • hunwhite
  #3
  "miközben az ölemben tartottam véletlenül megnyomódott."
  Ez most laptop vagy barátnő?
  LOL:D
 • tcpip2
  #2
  Szerintem ha 8 órán át érintőképernyőt használsz és nem vagy pl. pincér edzettségű, akkor leesik az alkarod. Huzamosabb munkához semmiképp se kényelmes.
 • Narxis
  #1
  "Egyszerű webezésnél, olvasgatásnál mindenképpen előny a léte, kényelmesebb scrollozni, "tartalmat fogyasztani", teljesen kiváltja a tapipadot."

  És itt érkeztünk el ahhoz a kérdéshez, hogy akkor már miért nem tablet? Vagy olyan cucc mint az Asus Transformer, hogy szétszedhető tablet. Ha továbbra is nélkülözhetetlen az egér a hagyományos notebooknál vagy asztali PC-nél akkor teljesen felesleges belekeverni az érintőképernyőt. Ez ilyen öszvér megoldás, hogy legyen ilyen is meg olyan is.