20
  • andrejfej
    #20
    Én is azt hittem, hogy nem fogok netezni a telefonomon, milyen hülyeség ez? Erre nem elő-előveszem, mikor nincs kedvem/helyem/időm beröffenteni a notit? :)
    Nagyon nézem mostanában, ha nem is böngészni, de a Fuso, DLNA, Youtube HD-ben full screenen már tényleg érdeklődős.. láttam is az Invinél, hogy ezekhez a csomagokhoz lehet kamatmentes részletre venni Samsung SMART TV-t.
    Most is tőlük van a netem, szóval az IP-TV-t csak be kellene kapcsoltatnom és működne is..
  • narumon
    #19
    Hmz? És hol nézed? Mert egyszerűen másold ki a tracking számot és a posta.hu-n kell nézni! Ez nekem eddig elég jó pontossággal adta!
  • hunwhite
    #18
    No nekem akkor lesz ilyen tv-m amikor már csak ilyet lehet kapni, de egy kipróbáláson kívül csak tv nézésre fogom használni :)
  • wraithLord
    #17
    Nekem viszont sosem lesz smart TV-m, az tuti. Ha már mindenből "kvázikomoly" számítógépet "varázsolnak", akkor minek mindenből egy (kivéve a hordozható és nem hordozható eszközöket, az egy komoly különbség). Másrészt ennek a nevében is szereplő fő funkcióját, a TV csatornák nézését úgysem fogom használni semmire. Elég nekem egy PC, egy hordozható PC, és ezzel azt hiszem, ki is fújt a dolog...

    Már most sincs sok éve TV-m, legalábbis működő az nincs. Egy ősrégi (és nézhetetlenül rossz) Super Infra Colort azért tartok a szobában, hátha olyan vendég jön, aki furcsállja, ha az ember lakásában nincsen TV... bár ez nem tudom, mennyire enyhíti a problémát... :D
  • asysoft
    #16
    Persze, én is így rendelem, ha a cucc ára nagyobb, mint a trackingé:) Azonban mostanában (értsd: szeptember óta) tracking site elég kiszámíthatatlanul működik (lekérdezések többnyire HTTP 500 hibaüzenetet eredményeznek, már ha egyáltalán bejön az oldal), és anno sem bizonyult túl beszédesnek, elég messze volt az órára pontosságtól - volt, hogy már megkaptam a rendelésem, de tracking szerint még Kínában volt.
  • narumon
    #15
    Dehát kapszr tracking numbert valami 1 dollárért nem? Én mindig kérni szoktam és akkor órára pontosan látom, hogy hol a cuccom.
  • asysoft
    #14
    DX-szel az a gond, hogy eddig még minden csomagom 1 hónap után jött meg, így fene se tudja, hogy mikor indokolt dispute-ot nyomni. Viszont ezen túl mindig ezt fogom tenni.
  • sanyicks
    #13
    igen, ezek vannak a legjobban támogatva a közösség által. Paypallal kell fizetni, és ha eltűnik, a paypaltól visszakéred az pénzt, a dx meg mondhat amit akar.
  • asysoft
    #12
    Ja, és OFF: én ilyen "drága" cuccot nem vennék DX-től, utóbbi időben több (trackinggel rendelt, csak minek) csomagom is eltűnt az éterben, supporttól meg max "kérjük, várjon még néhány napot"-ra futja...
  • asysoft
    #11
    "Mivel android fut rajta még csak az a para sincs, hogy nem jönnek időben a frissítések."
    Gondolod ezek a kínai kütyük is támogatva vannak gyártó/lelkes közösség által? Mert ugye az, hogy "android fut rajta" aztán nem garancia semmire sem...

    sanyicks (#8):
    Úgy tudom, hogy ezeket általában USB-n is rá kell dugni a TV-re.
  • cloud.strife
    #10
    Én az okostévémen nem böngészek, hanem:
    - Fuso-t nézek
    - DLNA-t használom
    - Youtube videót nézek HD-ben Full Screen
    - 3D Youtube videót nézek HD-ben
    - felveszek HDD-re tévéműsorokat Guide-ból programozva
  • paraszgyerek
    #9
    Szerintem a gond inkább az, hogy a televízió hagyományosan vett értelmében egyszerűen nem netezésre való, még akkor sem ha támogatja azt. Az okostévé funkciókat mi is kb annyiban használjuk, hogy az otthoni DLNA szerverről vagy usb vinyóról kiböngésszük a filmet és lejátszuk; emellett az ütemezett felvétel, digitális műsorújság még egy kellemes funkció valamint a skype sem lebecsülendő.

    De hogy portálokat nézegessek, fórumokba írjak, ahhoz már nekem íróasztal kell és billentyűzet, nem pedig fotel és távirányító.

    Némi párhuzammal élve, a mobiltelefonon való tévézést is agyonhype-olták annak idején, és végül az sem kellett a kutyának se.
  • sanyicks
    #8
    na igen, az már kapásból + 5k és a táp honnan jön? Merthogy a HDMI specifikációban 55mA van 5 volton, ami tuti hogy nem elég egy ilyen cuccnak.
  • csimmasz
    #7
    Jaja komolyak ezek a mikro méretü kütyük.
    Szerintem a TV gyártók kicsit elaludtak+egymással basztak ki azzal, hogy nincs egységes rendszer, ez a kis vacak kiváltja a smart tv-k funkcionalitását ami közelsincs anyi mint a smart tv-k ártöbblete.
    Pofátlanság teteje amit a korlátozott képessőgü net képes tv ért elkérnek.
  • asgh
    #6
    Wireless billentyűzettel és egérrel.
  • sanyicks
    #5
    de hát ez androidos. hogy ajánlhatsz ilyet az ios helyett? :D

    egyébként ezt hogy lehet irányítani?
  • asgh
    #4
    Szvsz az ehhez hasonló cuccoké a jövő:

    http://dx.com/p/xm03b-android-4-0-google-tv-player-w-wi-fi-tf-hdmi-4gb-rom-1gb-ram-blue-157116

    Ez kb. 12500 HUF (szállítással együtt ) és mindent tud, amit egy smarttv-nek tudnia kell + többet. Mivel android fut rajta még csak az a para sincs, hogy nem jönnek időben a frissítések.
  • Laza
    #3
    Nekünk 3D-s LG okosTV-nk van (LG 47LM660S), de elég szar rajta netezni .... azaz nem lenne vele baj, de lassú az a böngésző ... meg pl a YouTube videókat nem lehet full képernyőre kapcsolni. Maga a YouTube alkalmazás meg tré, nem kezeli az USB-s billentyűzetet, konkrétan azon is a nyilakkal kell a betűtáblában lépkedni, és úgy írni.
    A rendszerhez lévő alkalmazások gagyik. Mondjuk a TV felvevő képessége kva jó, a beépített programújságban egy műsoron nyomod a gombot és már be is időzítette felvételre (HDD-re/PenDrive-ra).

    Egyébként a TV-hez 2 távirányítót adtak az egyik egy mutatós egérimitátor (megjelenik egy nyíl a képernyőn, mint a PC egérnél) (Magic Remote - kép), ez viszont nagyon jóó. Teljes értékűen lehet vele a TV-t vezérelni, gyors, pontos.

    Inkább neteznék úgy, hogy egy HTPC-t a TV-re kötök.
  • NEXUS6
    #2
    Majda iTV meghozza a kánaántot!
    Öröm é' bodottá'!
  • csimmasz
    #1
    "Ladbrook szerint a televíziók akkor lesznek igazán okos termékek, ha beszéd- és gesztusvezérlési funkciókat, új hirdetési formákat, más készülékekkel való kommunikációs lehetőségeket fognak kínálni."

    A gesztusvezérlést nem találom olyan megbízhatónak és kényelmesnak mint a távirányítót.
    A beszéd vezérlés mér inkább érdekes bár, hogy valósítják meg úgy, hogy ne zavarodjon meg ha beszélgetnek a szobában, a comunikáció meg már működik a Samsung termékeknél All share a neve.