15
-
TomFace #15 Mit vártál? Behánysz ide szövegként egy linket, mindenki azt szűri le belőle, amit le szeretne. Egyébként semmit sem változtat a tényen, hogy Nokiás mércével az már jó eredménynek számít. Nem fogok a kedvedért utánanézni, de szinte biztos vagyok benne, hogy a Nokia fénykorában sokkal jobban produkált.
Persze, ha azt nézzük, hogy a Nokia kezdi végre megvetni a lábát az okostelefon piacon, akkor ez igen jól hangzik. Ettől függetlenül akkor sem tud érdekelni, a szememben már megszűnt a cég (mondom ezt úgy, hogy 4 Nokia készülékem is volt éveken át). -
Zoliz #14 "A felhasználók aktivitási adatai jelentik úgymond a 21. század kőolaját."
Ezzel lebukott, hiába no a vergődő hal hamarabb kiköpi amit kell..
Valójában mi személyes adatainkat akarják megszerezni és szabadon rendelkezni velük, gondolom "Ráutaló magatartással" - mint a UPC-nél fogunk hozzájárulni, hogy azt is feltérképezzék mit csinálunk a hálószobában a barátnőnkel. -
#13 "van még pár hasznos app a nagy platformokon. az, ogy neked a fingós appnál van a horizont, egy dolog."
Amiket felsoroltál az van mind a 3 platformon.
Az emberek többsége viszont nem használ VPN-t, meg SSH-t, mert fogalmas sincs róla, hogy mi az.
Stay on target.
Továbbra is: Úgy kell telefont venni, hogy leírod egy kis táblázatba/cetlire, hogy neked mire kell. Ha neked fontos a kedvező ár, a kompaktokkal vetekedő fényképezőgép, és a normális GPS, akkor meglepődnék, ha nem valami Nokia telefonba gondolkodnál.
A Pureview elképesztően jó dolog, ahogy az utcaszintű Zöld-foki szigetek is ingyen :-D -
#12 GPS?
Elég nehéz versenyezni ám az akár utcaszintű Zimbabwe térképpel, hang navival mindezt ingyen, legálisan, percek alatt, gányolás nélkül. -
#11 "Vannak feladatok, amelyekben egyik platform vitathatatlanul jobb, mint a másik."
Szerintem nem. Mindegyik jó mindenre csak ami miatt nehéz összehasonlítani az az, hogy WP8 és iOS sincs az alsókategóriában, de ha a csúcskészülékeket nézem akkor nem látom, hogy miért lenne jobb az egyik a másiknál hiszen épp azért drágák és csúcskészülékek mert mindenre jónak kell lenniük. -
hurkaur #10 Ereztem, hogy lesz olyan idiota, akinek nem jon at a lenyeg. M2-nek sikerult felfognia. -
M2 #9 Az iOS térkép progijuk (HERE Maps) viszont nagyon vacak lett. De okozott pár vidám percet az értékelések olvasgatása. :-) -
M2 #8 Nem olyan rossz ez, sőt!
(úgy rémlik nem csak USA volt az az 5 millió)
Nokiától nagyon is jó! Mint ahogy a telefon is. -
TomFace #7 Cuki. Új iPhone-ból 5 millió ment el az első 3 nap alatt, USA-ban.. -
lapaleves #6 azért ennél árnyaltabb a dolog. van még pár hasznos app a nagy platformokon. az, hogy neked a fingós appnál van a horizont, egy dolog. egy akármilyen browser, távirányító, voip, akármilyen (mondjuk turista) térkép, menetrendek, ssh kliens, vpn stb az emberek jelentős többségének szintén fontosak. -
hurkaur #5 http://www.technocrates.org/sales-of-nokia-lumia-920-reached-2-5-million/ -
#4 Vagy nem.
Engem nem érdekel az Engribördsz, meg a fingó alkalmazás, hanem kiemelten fontos:
- kompakt gépekkel vetekedő fényképezőgép a telefonba, lehetőleg Xenon vakuval
- részletes, hangnavis, gyors, egyszerűen használható GPS
- stabil rendszer
- pénztárcabarát árszabás
Fel kellene már fogni végre, hogy egyik ember sem hülye, vagy kevesebb, mert ilyen vagy olyan telefont vesz. Vannak feladatok, amelyekben egyik platform vitathatatlanul jobb, mint a másik.
Nincs iOS, Android, meg Belle. Engem ez nem érdekel.
Feladatok, igények vannak. Ezek alapján kell eldönteni kinek milyen telefon kell. -
Pukkka #3 Navigációról van szó, és ebben a Nokia jelenleg a legjobb.
BMW-be, Mercedes-be, VW konszern tagjaiba, ki adja majd a navit? Hja hogy a Nokia...
És illő lenne az okostelefonokat nem keverni a Mobil telefonokkal... -
#2 Tán már kezd visszaütni hogy a cégnek évekig csak a neve volt. Régen megértem hogy piacvezetők voltak, de sok éve már csak kullogtak a többiek után. Sokkal kevesebbet tudó telefonokat drágábban nem lehet örökké eladni. -
gosub #1 Hú de xar dumák, most már egyre világosabb miért zuhan a nokia. "Európa legnagyobb cége..." inkább legnagyobb bukója ilyen amatőr vezetőkkel.