Tomb Raider: 12-15 órás kampány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tibor, már hogy lenne ez a legelsõ kalandja? akkor a chroniclesben vagy a 4-es elején a tinilányos kalad az mi volt? lófütty? dilettáns-e vagy?
minden mást leírtak az elõttem szólók. akinek ez a béna, nyöszörgõ, tehetetlen picsa Lara Croft, az húzza le magát a konzoljával együtt.
minden mást leírtak az elõttem szólók. akinek ez a béna, nyöszörgõ, tehetetlen picsa Lara Croft, az húzza le magát a konzoljával együtt.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Teljesen egyetértek...ez a játék már csak nevében fog emlékeztetni a régebbi részekre.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Csak 12-15 óra, nem tud úszni, és regenerálódó életerõ...
* 12-15 óra: rettentõ kevés egy Tomb Raider-tõl .
* Nem tud úszni: ezt meg hogy és miért?! Lara úri családból származik - még a kastélya melletti gyakorló pályán is úsznia kellett, és akkor nem beszélek a többi részben elõforduló medencés, tengeri úszkálásokról .
Ja, hogy a reboot-to õk úgy képzelik, hogy arcon szarják az egész TR-sorozatot, értem...
* Regenerálódó életerõ: manapság ez a trendi.
Nagyon érdekel, nagyon szeretném ezt a játékot, de félek, elérik nálam, hogy ne vegyem meg.
* 12-15 óra: rettentõ kevés egy Tomb Raider-tõl
* Nem tud úszni: ezt meg hogy és miért?! Lara úri családból származik - még a kastélya melletti gyakorló pályán is úsznia kellett, és akkor nem beszélek a többi részben elõforduló medencés, tengeri úszkálásokról
Ja, hogy a reboot-to õk úgy képzelik, hogy arcon szarják az egész TR-sorozatot, értem...
* Regenerálódó életerõ: manapság
Nagyon érdekel, nagyon szeretném ezt a játékot, de félek, elérik nálam, hogy ne vegyem meg.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Talán a Chronicles. De ha bebolyongtad a pályákat, nem csak végigszántottál rajta, még az sem.
De hogy regenerálódjon az életerõ.. és ne tudjon majd úszni.. ez sem lesz már soha olyan, mint az aranykorban.
De hogy regenerálódjon az életerõ.. és ne tudjon majd úszni.. ez sem lesz már soha olyan, mint az aranykorban.