5
-
Ender Wiggin #5 tibor, már hogy lenne ez a legelső kalandja? akkor a chroniclesben vagy a 4-es elején a tinilányos kalad az mi volt? lófütty? dilettáns-e vagy?
minden mást leírtak az előttem szólók. akinek ez a béna, nyöszörgő, tehetetlen picsa Lara Croft, az húzza le magát a konzoljával együtt. -
#4 Teljesen egyetértek...ez a játék már csak nevében fog emlékeztetni a régebbi részekre. -
#3 Csak 12-15 óra, nem tud úszni, és regenerálódó életerő...
* 12-15 óra: rettentő kevés egy Tomb Raider-től [amiben, úgy általában, a rejtvények megoldásával több idő ment el, mint egy mai 'modern' játék teljes játékideje].
* Nem tud úszni: ezt meg hogy és miért?! Lara úri családból származik - még a kastélya melletti gyakorló pályán is úsznia kellett, és akkor nem beszélek a többi részben előforduló medencés, tengeri úszkálásokról [cápákkal].
Ja, hogy a reboot-to ők úgy képzelik, hogy arcon szarják az egész TR-sorozatot, értem...
* Regenerálódó életerő: manapság [sajnos, vagy nem sajnos, nézőpont kérdése - én megszoktam, hogy Larának mindig cipelnie kellett életerő csomagot magával] ez a trendi.
Nagyon érdekel, nagyon szeretném ezt a játékot, de félek, elérik nálam, hogy ne vegyem meg. -
Hirvaer #2 Talán a Chronicles. De ha bebolyongtad a pályákat, nem csak végigszántottál rajta, még az sem.
De hogy regenerálódjon az életerő.. és ne tudjon majd úszni.. ez sem lesz már soha olyan, mint az aranykorban. -
#1 12-15 óra?
Egy TR-re sem emlékszem, ahol ennyire rövid idő lett volna a játékidő.