18
-
#18 Te hova sorolod magad? -
zetortraktor #17 Az mindig vicces, ha valaki azt mondja, hogy ész kell hozzá, és aztán magát ebbe az eszes körbe sorolja, pedig szinte biztos, hogy ő sem fogott fel belőle mindent.
Mondjuk ahhoz nem kell ész, hogy valaki felfogja a filmet, csak tudni kell követni az 5-6 sztorit. Ennyi. Nem kell túlmisztifikálni. Azon a szinten, amilyen szinten sokan felfogják, nem nehéz felfogni. -
Malachit #16 Az előttem szólót igazolom. Ehhez a filmhez ész kell és egyben kell végignézni, hogy élvezze valaki. Aki ilyen bum bumm popkonra vágyik annak nem ez lesz a nyerő. A film magas komplexitással (többszörös rétegeltséggel) rendelkezik, melyet fűszerez a többszörös idősík is. -
#15 Én is csatlakozom az előttem szólókhoz. Tényleg az idei év egyik legjobb filmje amihez nem árt egy kicsit magasabb intelligencia hányados mert lehet hogy pont ennek hiányában titulálja sok ember szar filmek. -
zetortraktor #14 Nem értetted meg, tehát a film rossz? Jó. -
wolruf #13 Rettenetesen bonyolult film, nagyon kell figyelni, hgoy az ember ne kutyulódjon bele. 3 ismerősöm közül 1 tartott egy 5 perces egészségügyi szünetet film közben (kiszaladt). A film végén megkérdezte tőlünk, értjük-e, mert neki teljesen összezavarodott. És tényleg. Ezt a filmet végig kell nézni, különben az ember nem érti. Furcsa, de szórakoztató. -
#12 +1 -
WiLDoR #11 ilyen nick-kel nem is csodálom, hogy nem bírod értékelni -
djculture #10 Ritka egy rossz film, értelmetlenség netovábbja az egész. -
Wittgen #9 Szombaton láttam, szerintem az idei év egyik legjobb filmje. Oltári látványos, sok szálon futó (térben és időben is), de összefüggő sztori, jó színészek. Érdekes jövőkép.
Nekem még szórakoztató is volt, pedig nem popcorn-mozi, mivel még agyalni is kellett azért, hogy az ember összerakjon mindent. Imádom az ilyen filmeket.
Viszont úgy érzem - függetlenül attól, hogy szerintem minden kérdés le lett zárva -, hogy majd még 1x meg kell néznem. -
#8 Elsőre nagyon sok részlet még nem világos, lehet csak az előtte megevett kínai álmosított el picit :) Mindenképp megnézem otthon is mégegyszer, de már csak azért is öröm volt nézni hogy nem a szokásos mai kommersz filmet néz az ember. -
csimmasz #7 Engem kíváncsivá tett ez a trailer, reméljük nem a romantika dominál a filmben. -
#6 A jövőben minden világoskék színű lesz? -
#5 Igen is, meg nem is.
Ha elkaptad, helyesebben ha elkapott, akkor nagyon dúrva.
Ha nem, akkor unalmasnak, vagy max érdekesnek találod. -
Béka Benő #4 Ennyire jó film lett ? -
kalapos01 #3 Eszméletlen nagy volt. -
#2 Hát, nálam szombat óta ez A film.
-
jeti00 #1 egész biztos h a hiba bennem van de még a trailert is nehéz volt megnézni