Anno Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is ugyanazt csinálja mint a lented kíírt tagnaj,én küldtem levelet jelenleg aszt várom.
Esetleg tud valaki segitenni benne mi lehet a hiba?
HElló
HétKirályság
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Szóval pörgessétek fel a topikot.😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Már félek játszani is, hátha az lesz a következõ...
Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html
Arra gondoltam, mivel a Blue Byte volt szíves (érthetetlen módon) megszüntetni az Anno Online HU fórumát, Coolfire topikgazda hozzájárulásával, lehetne ezt a topikot fórumozásra használni.
Igaz, hogy az Anno fórum eltûnésével elveszett az a tudásbázis ami ott összegyûlt, de kellõ érdeklõdés esetén itt megteremthetõ lenne újra.
Ide lehet képeket feltenni - linkeket megadni (új reg csak 30 nap után), esetleg bõvebben leírni a hibákat,tanácsokat adni a rászorulóknak.
Olvasni mindenki tudná, aki meg írni akar az regisztrál.
Ha lesz érdeklõdés akkor jó, ha nem akkor sem történik semmi :-)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Pár napja kezdtem, és ad egy csomó húsvéti tojást.
Túl sok helyet foglal a raktárban és nem tudok rájönni, hogy mire jó, vagy hogy szabadulok meg tõle.
amúgy én ma abbahagytam, meguntam.
dixitque deus fiat lux
dixitque deus fiat lux
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
dixitque deus fiat lux
Az igaz, hogy felhúzott grafikával eszi a gépet, de ha nem csúcs grafikát akarsz, be lehet állítani, hogy játszható legyen.
2070-et nem próbáltam .
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Melyiket ajánljátok? Melyik a legjobb?
minden igény kielégítése esetén 1 ház vazallus 3X annyi aranyat hoz, mint 1 ház paraszt, szal megéri 😄
dixitque deus fiat lux
A béta miatt sok minden hiányzik, (meg van benne bug is) de lehet hogy csak a kezdõszinteken nem elérhetõ pl. a kereskedelem. A fejlesztés elég drága a küldetések jutalma meg igen alacsony, bár ehhez is hozzá lehet szokni.
Nekem is tetszik bár én ezeket a játékokat kedvelem elsõsorban-
dixitque deus fiat lux
én a farmot megcsináltam, csak a fõzde kell, ami ugye 30k.
Én azt csináltam h leállítottam a favágókat és a bányákat, most nekem is pont +10 van.
dixitque deus fiat lux
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
dixitque deus fiat lux
dixitque deus fiat lux
Azt írjak keressem meg a suportot, de annyira nem érdekel a játék.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az avatar nekem se megy .
Elég lassan lehet haladni, ráadásul még nagyon bugos, pl. az avatar.
dixitque deus fiat lux
Aki szereti az Anno-t annak tetszeni fog.
Opera böngészõvel kezdtem, de nem az igazi.Átmentem a Chrome-ba ott megy, de sokszor kell frissíteni.
A cheateléshez mit kell csinálni, mert beírom az üzit, elküldöm, de nem jelenik meg.
Amúgy ez ilyen Settlers Online klón?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egyébként egész aranyos,azoknak meg pláne akik szeretik az Anno sorozatot.Csak bogaras "enyhén".😊