31
LEGO Lord of the Rings
  • npolos
    steames verzióra valaki telepítette már fel?
    nálam nem igazán lett jó, 1-2 menüponton kívül minden maradt angol :(
  • Béluska74
    Magyarítás...ha kellene valakinek!
  • HerrKiss
    Sziasztok!
    Egy kérdés: 8 gombos gamepad-em van. Működésre lehet bírni valahogy ezzel? Mert ugye 11 gombot szeretne definiálni (nem is értem, miért, billentyűzeten nem kell ennyi gomb), és míg nincs meg, nincs továbblépés. Valakinek valami ötlete?
    Előre is köszi;
    Herr
  • WinStar
    Sziasztok.Az mitől lehet hogy a játék kilép exe hibával?
    Eredeti a game...
    Rendszer: win7 ultimate
  • htr93
    a crack-filet a gépem vírusosnak találta, szabadna kérnem valakitől egy másikat?
  • tomcsa4
    Fel ne akaszd magad!
  • Dzsini
    Sokak szerint a film is, mégis sikeres.
  • Fehercsoki
    DE MEGGYALÁZZA A GYŰRŰK URÁT!
  • Sceleton
    Sajnálom, hogy ennyire negatív véleménnyel vagytok a Lego játékokról. pedig szerintem nagyon is élvezhető, és játszható. Bugyuta, erőltetett? Kicsit bugyuta talán, de nem erőltetett ez a legó játékok védjegye... A játék sztorija mindig valaminek a másolata, s csak itt ott nyúlnak bele. Azt el kell ismernem, hogy nincs olyan grafikája mint a CS nek, vagy más mai pu puf játékoknak, de nekem vissza adja a lego érzést.
    "A sikernek és a minőségnek nem mindig van köze egymáshoz ... főleg a populáris casual témában. Ha valami az agyatlan tömegeknek szól, közel sem kell jónak lennie ahhoz, hogy simán meglegyen az 1milla+ eladás. Ennyi meg már elég manapság a folytatáshoz." Inkább töltök el 2 órát a legó előtt, minthogy az alkonyatot nézzem...
  • Dzsini
    Amilyen jelzőket használtál rá (borzalmas, erőltetetten poénos, bugyuta), az mind szubjektív - a minőség ilyen szempontból tekintve teljesen az.
    A játékélmény szintén - és ez hozza az eladásokat. Van egy jelentős csoport, akinek ez a stílusú játék pozitív élményt okoz, tehát nekik tetszik, sikeres. Az pedig, hogy X vagy Y, aki nem veszi meg fúj rá - egészségére, de ez a játék szempontjából lényegtelen.
    Hasonlóképpen lehet fújni egy Battlefieldre vagy Simsre - attól, hogy egy játékot nem vásárló tömeg nyivákol, attól még el fogják adni milliószámra. Akkor van baj, ha a vásárlóknak sem felel meg a játék, és tőlük kap negatív reakciókat. Ez pedig nincs így a Tt Lego játékaival.
  • Laza
    " Ha nem lennének sikeresek nem gyártanák őket sorban"

A sikernek és a minőségnek nem mindig van köze egymáshoz ... főleg a populáris casual témában. Ha valami az agyatlan tömegeknek szól, közel sem kell jónak lennie ahhoz, hogy simán meglegyen az 1milla+ eladás. Ennyi meg már elég manapság a folytatáshoz.
  • szabii98
    ha nem vagy 14 év alatti, és nem nézed éjjel-nappal a legóidat, inkább ne vedd meg..hülyeség szerintem, a játéknak kicsit több értelme volt.
    Engem már az intronál felbosszantott a játék mikor a pali elejtette a gyűrűt, meg asszem egy törp is elejtette..aztán amikor véletlen coop modba kapcsoltam(osztott képernyő néha, stb) akkor kiborult a bili :D
  • Dzsini
    Akkor ezek nem neked készültek. Ha nem lennének sikeresek nem gyártanák őket sorban.
  • Laza
    Láttam üzletben a LOTR LEGO-kat, azok bejöttek. De egyébként a LEGO videó játékok borzalmasak, erőltetetten poénosra gyártottak, bugyuták.

Viszont a normál LEGO-ból lehet egy Gandalfos szekeret meg még 1-2 apróságot megveszek :)
    Még ez a legolcsóbb része a szetnek.

• Scany01
    kösy
  • Dzsini
    Szabad mászkálás közben odamész hozzá (ha ellenséges, akkor kicsit meg kell verni) és megveszed, ha van rá pénzed.

"Először persze végig kell érni a történeten." - nem kötelező, de nagyon nem árt. És utána sem érdemes szereplőkre pazarolni a pénzt addig, amíg néhány szorzót meg nem vettél, hogy később ne kelljen farmolni a drágábbakhoz.
  • Scany01
    charactert hogy lehet venni?
  • Scany01
    kösy így már világos
    sejtetem hogy a történeten végig kell menni csak nem voltam bisztos
  • Dzsini
    Játéka válogatja, általában valami robbanószerre van szükség - itt pl. bombára (van megvásárolható ork, akinél van ilyesmi) vagy tüzijátékra (mithrilből gyártható a megfelelő tervrajzzal).
    Először persze végig kell érni a történeten.
    Utána szabadtéren vagy free playben a pályán belül át kell váltani a megfelelő szereplőre vagy előszedni a táskából, és hajrá.
  • Scany01
    üdv
    olyan kérdésem van hogy a fehéren izzó legókal mit lehet kezdeni mert még nem jöttem rá egyik legós játékban sem
  • Myselor
    hát én ma kipróbáltam.annyira nem jött be:) jó volt nem mondom.de kicsit untam.talán mert nem rég láttam az összes részt így majdnem elaludtam közben:P majd ha már nem lesznek ilyen frissek az emlékeim a filmről végigjátszom.ez most így nem volt nekem annyira jó:)
  • Belkar
    Első film történetét játszottam még csak végig de nagyon bejön eddig a játék talán az eddigi legjobb LEGO :)
  • Sceleton
    Már meg van a játék, csak még nem volt időm kipróbálni, de végig játszom. Az összes Lego-t végig játszottam, és nagyon szeretem. Ezen kívül LoTR fen vagyok... :D
  • pcgammer
    Aranyos kis játék :)

• szabii98
    én még csak videót láttam, de az eddig nem győzött meg(gameplay videó)
  • xido
    próbáltam a demót..nekem ott megtört a varázs,hogy beszédet raktak bele..és nagyon sokszor megszakították átvezető pofázásokkal a játékot..de remélem a teljes az jobb hangulatot áraszt...
  • Fehercsoki
    Hát ez a játék valami hihetetlen gagyi szar, teljesen megalázza a LotR világát, és még ezek a szemetek tiltották be a MERP-et?
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Miért ossza ketté a képernyőt ha 2-en játszunk?
    A Karib tenger kalózainál nem volt ilyen.
  • Myselor
    én játszottam a demoval.az nagyon tetszett,szép és teljesen visszaadja a lotr hangulatot ^^ megvan a teljes játék is nekem de még nem játszottam vele.
  • szabii98

Van már Gameplay videó is: