21
Egy nagyon szórakoztató éneklős műsor Steve-O-val.
-
#21 Szia.Légyszi ne itt reklámozz mert nem egyrészt senki nem csípi másrészt tilos is.
Ha meg már ide benyomod a linkedet mai regisztrációval akkor legalább köszönj vagy valami lófasz. -
tyros69 #20 Ingyen Karaoke MP3! -
Janika114 #19 Nem ezt a nővért találták meg rá pár napra holtan? Valamelyik újságban olvastam. -
#18 A megalázás mindig vicces, ez is nagyon vicces, ahogy átverik a nővért :)
Nyugodt szívvel nevetek rajta! -
#17 Hatalmas:) -
#16 -
#15 Lehet, h külföldön vicces, de nálunk úgyis csak az n+1-edik celebes ökörség lenne, mindig ugyanazokkal a celebekkel vagy épp az aktuális VV ill. Fucktor termékekkel. -
Wlanseraf #14 Kb az emberiség 80%-a.. végül is nem youtube videókon röhög mindenki.... -
#13 Azok akik ilyenben vesznek rész nem hiszem hogy érdemelnének is minimális empátiát.
Tudják hogy mire vállalkoznak,szerződést írnak alá tehát nyugodt szívvel nevethetünk rajtuk. -
Janika114 #12 Sztem is vicces, a 3. videó tetszett legjobban, a plüss macis rész főleg :D -
#11 Az emberek szerintem csinálnak rosszabbat is pénzért.
-
F1re #10 Általában egyet értek veled, de szerintem ez a műsor vicces :D -
#9 Mások szenvedését nézni nem vicces szvsz. Csak az tud rajta mulatni, akinek zéró az empatikus képessége. -
pett3rson #8 Szerintem rohadtul vicces, ebben ez a pláne. Lehet Én vagy mi vagyunk romlottak, de Steve-O-t nézve is már szétröhögtem magam :D -
#7 Namost ebben mi a pláne?! A félelem árában élő csótányokat vesznek a szájukba, meg hasonlóak menet közben zokszó nélkül. Az emberek sok mindenre képesek a pénzért. Semi vicces nincs benne, ahogy ezeket a nyomorultakat megalázzák (azaz igazándiból magukat alázzák meg) némi nyomorúságos pénzmagért... -
#6 kezdésnek át lehetne alakítani az X-Faktor és egyéb szarságokat ilyenné :) -
#5 nem akartam megnyitni mégis csak tőled hallottam!:D
Már nagyon várom!
-
FL Zoli #4 Győzőnk így se tud énekelni, hát még ha nagyon-kígyó van a nyakában:D -
#3 Ilyen műsor kéne nekünk is csak magyar "celebekkel" .
Had rémüljenek halálra a rohadékok! -
#2 Nabasszus,sikerült a rövid címet elírnom.:) -
#1 Mivel még nincsen topikja gondoltam nyitok neki egyet.A holnapi nap folyamán(nov 23.) veszi kezdetét ez az igen csak vicces és brutális Karaoke műsor.
A lényege annyi, hogy egy zeneszámot kell elénekelni mialatt vmi nagyon fura dolgot művelnek vagy műveltetnek veled(kigyókkal töltött medencébe lógatnak,árammal ráznak miközben kaját szolgálsz fel és persze közben énekelni kell).Szerintem egy nagyon izgalmas és vicce,egyedi műsor lesz.
A műsor házigazdája a Jackass-ből ismert Steve-O lesz,sztem nem is kell róla sokat mondani:)
Jöjjön pár videó.Jó szórakozást kívánok.