6
  • TreDoR
    #6
    De. Ha megadja a hitelkártyája adatait, legalábbis mobilnetnél régóta így van, most úgy látom bevezetik ezt a vezetékesre is.
  • freeapro
    #5
    Ez mit jelent? Akinek gyereke van nem nézhet többé pornót?
    Hubazz!!!!
  • h143570
    #4
    Ez korulbelul addig fog mukodni mig a gyerek nem talal ra egy ingeyens Proxy szervere / VPN tunnelra vagy egy anonimizalo halozatra (pl Tor).

    Roviden az osszes, ilyen megoldas trivialisan megkerulheto, plane ha egy serdulo kori gyerek kreativitasi szintjet vesszuk alapul. Foleg ha meg ossze lesz zarva hasonlo koru tarsaival az oktatasi intezmenyekben.

    Egy tipikus laikus alszent barom faszakodasa, aminek ertelme nincs. Visszont a tobbi hasonloan alszent laikus barom meg lesz gyozodve rola hogy hasznos. Aztan csodalkozik, hogy miert nem mukodik.
    Az ember azt hinne, hogy az amerikai szesztilalom idoszakabol az emberek levontak a szukseges tanulsagokat, de ugytunik, hogy nem.
  • Sir Quno Jedi
    #3
    Ezek full elmebetegek, nehogymá korlátozzák az én ineterneteléssemet, amiért fizetek?!? A "pornószűrők", ahogy ők nevezik, főleg a mai tetves tartalomszűrők sok mindent kiszűrnek, amit nem kéne. Ha a szolgáltató már lekorlátoz, akkor mit tudok tenni?!

    Haggyák már békén az embereket vaze!
  • mad mind
    #2
    Jaja. Mondjuk az érdekelne, hogy mi köze az államnak, ahhoz, ki hogy neveli a gyerekét. A következő lépés, hogy minden megszületett gyerek állami gondozásba kerül? Hiszen az állam tudja mi a jó a gyereknek.
  • kvp
    #1
    Ertem en, hogy ez jo es opcionalis, de onnantol, hogy a halozatokon kotelezoen telepitve vannak a szurok mar csak a kormanyzatok dontese az, hogy mit szurnek kotelezoen. Tehat ha egy halozati technologia bevezetesre kerul, akkor onnantol alkalmazhato barmilyen celbol. Tehat egyreszt a szulok beallithatjak hogy mit lasson a gyerek, masreszt az allam beallithatja, hogy mit lasson a szulo. Ezt hivjak kinaban nagy kinai tuzfalnak. Most anglia is kap egyet. Arrol nem beszelve, hogy ha egy elofizetest szulo es gyerek egyarant hasznal, akkor a vedelem kikapcsolasahoz igazolnia kell, hogy nagykoru, tehat az internethasznalat elott a szulonek igazolnia kell magat vagy gyerek uzemmodban marad, blokkolt felnott tartalmu es blokkolt politikai oldalakkal. Ez lehetove teszi az internetezok pontos azonositasat, amit egyebkent kinaban is probalnak bevezetni. Tehat nem tunik annyira veszelyesnek a dolog, de rosszabb mint ha eleve megmondanak, hogy cenzura van es kesz. A kinai allam legalabb oszinte es nem probal demokraciat jatszani.