30
-
#30 Én előszőr a regénysorozatot olvastam. Aztán elkezdtem nézni a True Blood sorozatot. Mondom ez bizonyos dolgokban nagyon hasonlít a twilightra, de melyik a koppintás?
Mint kiderült a True Blood alapjául szolgáló regénysorozat első része évekkel a Twilight előtt íródott.
A twilight filmekhez visszatérve nekem az eddig megjelent részek nem tetszettek, ezt meg még nem néztem meg. A párbeszédeknél és a színészek kifejezéstelen alakításánál már csak a szinkron volt szarabb.
A színészek számomra még mindig B kategóriásak. Most hogy nem lesz több rész, kiváncsi leszek hány Zs kategóriás filmben látjuk őket, vagy kiket új bukásra jelölt sorozatokban. -
#29 Ezek a filmek még a legszarabb tv-filmeknél is szarabbak! Annyira,hogy az már komolyan fáj! A "színészek" akik ezekben a filmekben szerepelnek sztem még ők is szégyenlik ezen alkotásokban való részvételt! -
#28 Összességében ebben a sorozatban nem történik sok minden ... szerelmes lesz a vámpír meg a csaj, jön 3 vámpír, az elsőben meghal 1, a másodikban még egy, a harmadikban a harmadik, a 4-ben meg megszületik a zabigyereket és azt védik egy álomcsatában ... mindeközben mosoly nulla, mindenki szomorú szamuráj, és elnyújtják mint a rétestésztát :)
Fasza ... igazi love story. -
isthun #27 Én azt mondom,hogy a mai filmek egyre jobbak,szinte minden téren!Persze nem mind!!!Szó sincs arról,hogy valamelyik generációnak is jobb lenne a filmélménye a másiknál!Mai fejjel nézve a régi filmeket(van,amelyik nem is olyan régi!!)már nincs az a katarzis vagy feeling,mert változik az inger küszöb stb...!
Én értem,hogy nem lehet mindenkinek a kedvére tenni ugyan azzal a művel! (Még szerencse,hogy nem vagyunk egyformák!!!) Azt mindenki látja,hogy valakinek semmi nem jó,mindegy miről szól,ki rendezte,jók e a színészek!( NEM A TWILIGHTRÓL VAN SZÓ !)A beszólás,leszólás,fikázás (trollkodás,ha úgy tetszik) divat lett,és van aki ezzel akar a mások szemében nőni,hogy neki nem lehet tökéleteset alkotni,vagy valamit,amit szeressen!Sajnálom,ha valaki félre értette azt,ami elgondolkodtatott! Pandamackók és világbéke!!! -
Zoliz #26 Bevallom nekem azt tetszett a legjobban amikor letépik a kislány fejét, aztán megmagyarázzák, hogy ez meg sem történt.
De megmutatják... Gratulálok a holivúdnak, meg tinipicsáknak akik ezért rajonganak!
Már csak ezért is nézzétek meg és próbáljátok ki otthon! -
prophet88 #25 Hát vannak érdekes kommentek én filmbuzi vagyok nagyjából mindent megnézek de ezt a szart nebírtam, és ezt a filmet mondjuk a bosszúállókhoz hasonlítani ami minden tekintetben abszolút fölülmúlta elég bagatell erre nem is kell szót fecsérelni :) -
zetortraktor #23 "ajnos van az az ember típus,akinek semmi nem jó,mindenre látatlanban rámondják,hogy szar!!!(Ilyenkor örülök,hogy ahhoz a generációhoz tartozom,aki még tudott félni a Cápán,vagy a Bolygó neve halál-Aliens-filmeken,vagy csodálni akár a Jurassic Park világát!)"
Te pedig látatlanban szarozol embereket és a mostani filmeket, mert azt hiszed, hogy a generációd kapta a legjobb filmeket, holott előtted és utánad is megvoltak a generációknak azok a filmjei, amiket tudtak félni és csodálni. Ennek az ellenkezőjét feltételezni csőlátás, meg olyan baromság, mint a régen minden jobb volt. Ha most lennél fiatal, most is csodálnál dolgokat és röhögnél a béna Jurassic Parkon. -
isthun #22 Elképesztő,mikor valaki azt írja az olyan filmekre mint például az Avatár,Prometheus,vagy jelen esetben a Batman,Bosszúállók,hogy az látványban,rendezésileg,színészileg stb .SZAR!!????Meg,hohgy ez tény!!????
Biztos,hogy ezek a filmek nem tökéletesek!DE látványosnak azért mégis csak látványosak!!
Mégis,akkor mi a jó?MI a mérce,bizonyos embereknek?MI?
Persze,ilyenkor hebegnek-habognak valami film címet,amin csak mosolyog az ember,hogy az semmivel sem különb,mint amit leszólnak!....Érdekes dolgok ezek...!Sajnos van az az ember típus,akinek semmi nem jó,mindenre látatlanban rámondják,hogy szar!!!(Ilyenkor örülök,hogy ahhoz a generációhoz tartozom,aki még tudott félni a Cápán,vagy a Bolygó neve halál-Aliens-filmeken,vagy csodálni akár a Jurassic Park világát!)
Ez a fajta vámpírosdi,mint a Twilight,nekem sem jön be!Még az első rész nézhető volt,de aztán......! Ha majd a tv leadja sorban a részeket,talán végig szenvedem őket!...Talán...! -
Robb20 #21 Nagyon nehezemre esik elhinni, hogy valaki, aki látta az Alkonyatot és az Avengers-t is képes olyat leírni, hogy előbbi rendezésben, sztoriban, de még látványban is jobb lenne a másiknál :O Felfoghatatlan, hacsak nem valóban trollkodásról van szó.
Emellett már kb. eltörpül az, hogy a véleményét ténynek nevezi, amivel nem lehet/érdemes vitatkozni. -
#20 Gondolom nem olvastad az eredeti wathcmen képregényeket, azért mondod ezt. Tény a film nem ér a képregény nyomába, pláne az átalakított befejezés miatt, de ettől függetlenül szerintem kifejezetten jó lett. -
#19 Azért egy kifejezetten fiúknak szánt filmet egy kifejezetten lányoknak készült filmmel szembeállítani! Mondom ezt úgy hogy rühellem mindkettőt, de ezek között nem vonnák párhuzamot. -
gombabácsi #18 azt hiszem félreértettetek
én nem azt mondtam hogy szeretem a vámpír izéket és azért tetszik jobban az alkonyat mint pl az avengers
arról írtam hogy az avengers egy rossz film, rossz rendezés, rossz sztori, a látvány is rossz, minden rossz benne
az alkonyatban meg közepes-jó kb minden...
tudom, nehéz ezzel szembenézni, de a tények kemény dolgok -
Angel5 #17 az alkonyat meg fantasy köntösbe lévő romantikus film amit elsősorban csajoknak készült és a pasiknak kötelező a nőjükkel megnézni ha akarnak dugni az este :)) -
Angel5 #16 te csak nézz uwe boll filmeket szerintem az való neked :)
watchmen az iszonyatosan unalmas fos film, hulk az jó :)
de amiket felsoroltál az mind szórakoztató és jó film elég ízlésficamos vagy de hát kellenek az ilyen emberek is :)bár mindenkinek lehet véleménye sajnos :) -
alien47 #15 "watchmmen" dögunalmas. Te beteg vagy! Biztos jó filmet láttál?
Rorschach valami eszméletlen de a többi szereplő is hozza a formát. Pl Dr. Manhattan monológja, mielőtt előszőr széttépi a gép. Sokkal jobb a nyálas
Amerika Kapitány, Bosszúállók eszement baromságoknál. -
alien47 #14 A legjobb kritika amit valaha hallottam!
-
#13 Hát azért ez instant faszság. Nem való mindenkinek egy szuperhős film, ellenben ha szereted a műfajt, akkor remek szórakozás. De ha szereted a vámpírokat, romantikát, fantasy-t, némi akciót, akkor jó választás egy napfényben tündöklő csillámfaszpónivámpír kínos ömlengős szenvedése? -
#12 Én egy dögunalmas film második részét semmi pénzért nem nézném meg, te perverz vagy. -
prophet88 #11 Legalább abban egyetértünk hogy az alkonyat szar -
prophet88 #10 hát nemtudom srácok ti mit néztetek de mindenkinek lehet véleménye :)
Sztem meg pont a watchmmen volt dög unalmas bár ha lenne második része azt is megnézném
-
BrockSamson #9 Most vidamabb lettem, mert kiderult, hogy nem en vagyok az egyetlen a vilagon, aki szereti es ertekeli az Ang Lee fele Hulkot. :D
Amugy bevallom engem szorakotatott a ket Vasember meg a Bosszuallok is, igaz nem kifejezetten melyenszanto alkotasok.
Alkonyattal tettem egy probat, de az elso film nalam erdektelensegbe fulladt. -
gombabácsi #8 ja a wachmen, az az -
Ender Wiggin #7 de össze lehet vetni. a twilight kb azon a szinten van nézhetetlenség tekintetében, mint a Vasember 1-2, Amerika Kapitány, Bosszúállók, Thor, Zöld Lámpás, Hulk 2, Nolan minden batmanja, ami hirtelen eszembe jut. szörnyű rossz karakterek, értelmetlen sztorik, rövidre fogva szempeköpik a képregényeket, PCs játékokat (minden, minek a feldolgozásai) és azok rajongóit.
és gombával értek egyet, az ang lee-féle hulk és a Watchmen nagyon jó szuperhős filmek. -
gombabácsi #6 vannak jó szuperhős filmek (ang lee huljka pl, vagy az amiben az a kék ember van)
de amit írtam, tartom, és nem trollkodás -
prophet88 #5 gombabácsi ezt te sem gondolod komolyan azért mert mongyuk utálod a szuperhősös filmeket ezt a trágyahalmot össze sem lehet hasonlítana a legszarabbal sem .ez a film minden szempontból borzalmas lássuk be az értelemesebb ember le sem ül ezt megnézni hogyha a lánya,barátnője, felesége nem sírja ki magának . -
asgh #4 Ez még a tőled megszokotthoz képest is ritka átlátszó trollkodás. -
gombabácsi #3 most néztem meg 2 alkonyat filmet
amellett hogy primitív hatásvadászattal hat a tini lányokra és ezt szemétségnek tartom, ez a film/történet kategóriákkal jobb az avengers meg hasonló ultragagyi szuperhősfilmeknél
színészek, rendezés, sztori, kamera, egyszerűen MINDENben jobb -
#2 Ennyi.
-
#1 1. Azért az, hogy fele arányban lennének a 25 év alattiak és felettiek, illetve a nézőknek 21%-a férfi, elég nehéz megmondani, messze nem reprezentatív mérések ezek. Hozzám pl. jöhetnének oda a mozinál felmérni, hajtanám el a francba, rögtön kiesek legalább a statisztika egy részéből, pedig ott voltam.
2. Imdb 3-4-5-ös átlagú filmek között nem nehéz csinálni egy legjobbat, ami jelenleg 5,9 pont, ami még mindig nem a jó film kategória, bár ez sem reprezentatív felmérés, hiszen míg az elsőnek a nézői még elég vegyesen voltak, a folytatásokat mind inkább csak azok nézték meg, akiknek az előző(ek) tetszett(ek). Logikus, hisz miután az elsőt én nézhetetlen fosnak minősítettem, a többit semmi pénzért nem lennék hajlandó megnézni - az elsőt sem néztem volna meg, ha nem csaj van a dologban.
3. Nem nagy megfejtés, hogy a nézői vélemények pozitívak, hisz mint fentebb írtam, a folytatásokra már tényleg csak az megy el, akinek tetszik ez a szemét, aki pedig még az 5. részre is képes elmenni, az nyilván ezt is benyeli.
4. Jók ezek a feliratos filmek (a felső videóban pont jó helyet mutat a ragyogó felirat, pff :))), a DVD-re majd összehánynak valami költséghatékony vackot, és ennyi, így döglik meg az egykor fergeteges magyar szinkron műfaja.