10
  • cateran
    #10
    ???? Az 1. emberi Fantom Shepard volt...."Commander Shepard: Appointed the first human Spectre in 2183"
    Legion? Tisztara kar, hogy alahanyatlik a 3. reszben vagy azert mert feltolti a fejleszteseket vagy ha nem, akkor vagy mi, vagy Tali vagy Admiral Shala'Raan vas Tonbay oli meg elozmenyektol fuggoen. Mindenkeppen deaktivalodik.
    Kepben vagy...
  • Bhalage
    #9
    ÉN A REAPEREKKEL AKAROK LENNI olyan jatek legyen kthxbai
  • Zocsi
    #8
    Sztori fronton szerintem eléggé egyben van a három rész, de műfaji butulást érzek, ahogy halad előre a szál. Az M3 vége felé egyre inkább az akció veszi át a hangsúlyt (ami mondjuk érthető a háború miatt), viszont nekem kicsit csalódás volt, hogy átment hentelésbe az egész...

    Én mindenképp visszatérnék az inkább science(!)-fictionhoz, turbóznám az új, feltérképezetlen világok bejárásában rejlő lehetőségeket (akármennyire uncsi és fapados volt, de nagyon imádtam az egyben a jó atmoszférák miatt). Az ebből kinövő - inkább intrikákon alapuló kaland-akció passzolhat a franchise-hoz, nyomon követve az emberiség űrhódítását, az Element Zero felfedezését, bio-ampekkel való szarakodás, stb. Csomó cucc van, de én visszanyúlnék egészen Gagarinig, és behoznék egy új eddig ismeretlen emberi szereplőt, aki mondjuk tettei hatásával éri el, hogy az emberiség végül ilyen irányba fejlődjön. Ebben lehet kihívás és csak 200 évről beszélünk. Esetleg egy család vérvonalát lehetne végigkövetni, felvezetve 1-2 fontos szereplőt az alapsztorihoz. Vagy (az elején ki kellett választani Shepard gyerekkorának körülményeit (föld/űr/kolónia), és az is izgi lenne, hogy a kis taknyos Shepi hogy menekül el a gyilkos hordák elől, majd hányattatott sorsával hogyan sikerül jelentkeznie a hadsereghez, ahol végre felismerik a benne rejlő potenciát. Viszont az ME már egy komplex univerzumban játszódik, mely különlegességével volt szórakoztató, volt mit fölfedezni. Így körbe is zárnám az uncharted world-fiatal shepi alapfelállást.

    Folytatásban meg Voronyezs felvetése üti a prímet, a M3 végjátékkal való összekötés fejfájós lehet, és folytatásként egy nem Shepard karakterrel menni, megint csak furcsa. Ilyen "újabb bőr" effektus. Azért nem féltem Bioware-éket, okosak ők.
  • Szefmester
    #7
    "nincs piaca" ezeknek a stílusoknak, és amíg nem kickstarteren kezdik el összeszedni rá a pénzt az okosok ezt fogják gondolni ott. Persze lehet hogy majd a Star Citizen támogatottsága után más lesz a helyzet, de lehet nem.
  • tcpip2
    #6
    Egyik sem. Lehetne spin-off, valaki más története ugyanebben az időben.

    Tudom kocka vagyok, de XCOM és Imperium galactica jellegű stratégia/taktikai játékot is el tudnék képzelni ebben az univerzumban :)
  • Voronyezs
    #5
    Egy előzményt el tudnék képzelni: az Első Kapcsolat háborút, abba látok potenciált :)
  • Szefmester
    #4
    Ugyan. Ha az első humán fantom története lenne akkor már mindenki tudja kb mi lesz a vége a történetnek, de még így is lehet izgalmas. Sőt akár Sheperd is felbukkanhatna hiszen ismerték egymást már. Lehetne egy mellékszereplő, vagy akár fel is fedezhetjük egy küldetés alatt a benne rejlő potenciált.
  • Voronyezs
    #3
    Ha utána játszódna, akkor ki kéne választaniuk az egyik végkifejletet a ME 3 végéből...új fajok mert mindenki meghalt a Reaperekkel együtt mert alacsony volt az Eff. Mil. Str? mindenki megmaradt és a Reaperek dögöltek meg? vagy Shep bácsi elvitte őket a fenébe??? esetleg a szintézis következtében mindenki cyborg?? Szal ez így nem egyszerű, amúgy én is inkább az utána való időben játszást támogatom.

    Ha előtte játszódna, nos abba is van potenciál, de gyanítom kevesebb ember fantáziáját mozgatja meg, leginkább azért, mert mivel az ivódott bele az emberbe h "ki kell irtani a Reapert", és ezt meg is tette, akkor elég hülyén érezné magát h adott esetben protián/régebbi fajú karakterével harcoljon az abszolút kudarcért. Szerintem.
  • kronosz1990
    #2
    Érdekes lenne mert akár azt is kikerekíthetnék ebből,hogy a biológiai falyok,hogyan lépnek túl a reaper elméleten........Az az,hogy nem lesz káosz a jövő.....vagy mivel ez mindig a galakszisban játszódott most lehetne valami nagyobb volumenű háború is kibontakozóban nem biztos,hogy csak a reaperek bujkálnak odakint:)és akkor már nagyobb a szabadság a főszereplőnél is akár fajilag akár bármi más területen:)
  • Szefmester
    #1
    Ha előtte játszódna akkor akkor a fő sztorivonal és a főszereplő lehetne az első emberi fantom. Ha meg utána akkor Legion lehetne a főszereplő és az ő küzdelmük a reaperek ellen. De egy kis közjáték is lehetne az Omegán Garrus főszereplésével.