10
-
#10 -
caius marius #9 Nos a Note 2 kibírja a napot. -
#8 Az akkunak nálam egy ismérve van, és innentől teljesen mindegy milyen szám szerepel rajta. Kibír-e egy napot vagy nem. Ha kibírja akkor teljesen mindegy mekkora jól választottak a telefon mellé, ha nem bírja ki akkor meg lehet felőlem egy tégla méretű is a hátulján akkor sem érdekel. -
caius marius #7 Mondjuk az akkukapacitás innen nézve egy rakás szar lesz...
2500mA az nagyon kevéske. A NOTE 2 3100mA akkuja, az már pedzegeti az ideális méreteket.
Masszív nyúzás mellett, kibírja az egész napot! -
#6 várjuk sok szeretettel a 4-et!
ez már nem az első ilyen alkalom, hogy a cikkíró nem tudja rendesen ragozni a mAh-t...
2500 mAh-s, á nélkül!! -
levente68 #5 Bizony, én se szeretnék most mást, nagyon bejön a Note II.
Ha kezembe veszek egy S2-t, már nagyon kicsinek érzem és egy csomó dolgot jobb nagy kijelzQn csinálni. Persze nem azt, amit 27"-on jó... -
#4 Nekem is S3-am van, megszoktam. És inkább kicsinek érzem, kacsintgatok valami nagyobb felé.
;)
(Amúgy tök kicsi kezem van, és azt hiszem talán 1X ejtettem le, a kisebb Samu Wavet ilyenkorra már vagy 10X). -
caius marius #3 Próbáld ki a Note II-est! Az S3-as után már nem is olyan nagy. :)
Én már áttértem.
Nem akarok hit téríteni, de pl. az S pen az valami isteni. :D -
scagnetti #2 Nekem S3-as van, ès nem kènyelmetlen használni, csak szokás kèrdèse.
Én már nem is vennèk kissebb telòt. -
#1 4,99 hüvelykes kijelző, szerintem bazi nagy, most próbálgattam egy SIII-at és bár nagyon jó készülék, de (számomra) kényelmetlen használni. Jó lenne ha ebből az S IV-ből is lenne mini, de csak a kijelző lenne kisebb, nem úgy mint a az elődnél.