A HP-t nem nyűgözte le a Surface
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán elõször saját házatáján kellene rendet tenni a HP-nak. Az ablakon dobott ki 8,8 milliárd dollárt a HP
"3d-ben pörgethetõ vízbuggyanásos felületet" vs. " konkurens gyártók gagyi, giccses <...> felületeit" 😊
"MINDENT meg tudodk vele csinálni fél kézzel "
Szerintem te egy dologban vagy nagyon jo fel kezzel, megy a fap-fap-fap az asztal alatt, mikozben ezeket az agyament commenteket irod 😉
"MINDENT meg tudodk vele csinálni fél kézzel "
Szerintem te egy dologban vagy nagyon jo fel kezzel, megy a fap-fap-fap az asztal alatt, mikozben ezeket az agyament commenteket irod 😉
H A Z U D SZ!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hat egy 20 000 ft-os tablet azert nem for raverni egy 2 magos 4magos gpu-s ipadre...mar csak fizikailag is keptelenseg, de egy 60 000ft-os mar lehet hogy igen. 😊
Alapvetoen szeretem az iCuccokat, de epp tegnap vettem egy LG L9-et (android)...hogy is mondjam...qwa jo! 😄
Az Apple termekeknel hianyolom mostansag az ujdonsag varazsat. Olyan dolgokat pakolnak a keszulekekbe ami ugyan jo, de csak a kozepkategoriat kepviseli...jol bevallt, de 5*os aron teszik ezt.
Az android se tokeletes azert, nekunk fejlesztoknek sok gondunk van veluk mert nem mondhatni hogy egysegesek lennenek, de egyebkent a teljesitmenyukre manapsag valoban nincs panasz.
Hat hogy a Microsoft meg mit szerencsetlenkedik az mas dolog. Ez amit most muvelnek, annyira bukta szagu, hogz MS termekekkel es megoldasokkal nem foglalkozunk.
Alapvetoen szeretem az iCuccokat, de epp tegnap vettem egy LG L9-et (android)...hogy is mondjam...qwa jo! 😄
Az Apple termekeknel hianyolom mostansag az ujdonsag varazsat. Olyan dolgokat pakolnak a keszulekekbe ami ugyan jo, de csak a kozepkategoriat kepviseli...jol bevallt, de 5*os aron teszik ezt.
Az android se tokeletes azert, nekunk fejlesztoknek sok gondunk van veluk mert nem mondhatni hogy egysegesek lennenek, de egyebkent a teljesitmenyukre manapsag valoban nincs panasz.
Hat hogy a Microsoft meg mit szerencsetlenkedik az mas dolog. Ez amit most muvelnek, annyira bukta szagu, hogz MS termekekkel es megoldasokkal nem foglalkozunk.
A Metro felület.
Azért már önmagában is érdemes megvenni . 😄
Egy iPad mivel tud tobbet egy 20 000ftos tabletnel?
Igazabol semmivel.
De elter az anyagminoseg, es a responzibilitas, stabilitas.
Azért már önmagában is érdemes megvenni . 😄
Egy iPad mivel tud tobbet egy 20 000ftos tabletnel?
Igazabol semmivel.
De elter az anyagminoseg, es a responzibilitas, stabilitas.
azzal kb magukra húznák a koporsófedelet. Mert ha bedrágul még annál is kevesebben fogják venni.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A fene vár olyan sokáig erre. Inkább veszek egy Surface Pro-t. De amúgy nem hiszem hogy ez is sokkal olcsóbb lesz majd a Surface-tõl. Az Asus Win8-as tabletje is 290 ezer lesz dokkolóval együtt, a HP nem nagyon szokott olcsóbb lenni az Asus-nál laptop árban sem. Sajnos durva áraik vannak még ezeknek, de fél év alatt remélem egy picivel lentebb mennek.
Na, ez nem egy ARM-es cucc, hanem x86-os.
Mondhatni komolyabb kategória.
Mondhatni komolyabb kategória.
én attól félek ha a pc-ket sokkal kevesebben veszik majd, bedrágulnak...