8
  • Kelta
    Csak ezzel az a gond, hogy ez tudod, egy katonai akció film, arra épül..katonai dolgokra, történésekre, és a főszereplői katonák..hivatásos profik..akkor tán úgy is kéne viselkedniük, és nem úgy mint egy nyálbrazil szereplői...és a benne lévő akcióknak, legalább minimálisan kötödnie kellene a valósághoz..ha már katonai a történet....
    Ettől még feszegethetné a kedvenc morális és erkölcsi kérdésedet :)
  • alien47
    Nem is kell, hogy bárkinek fingja legyen a katonaságról.
    "nagyon komoly morális kérdéseket és erkölcsi határokat feszegetett" ez a lényeg + a szórakozás. És erre a Last Resort kiválóan alkalmas.

Biiztos nem tetszett, hogy atomot lőttek Washington mellé. Nem atomfizikai tételbizonyításról szól a film, hanem hogy elgondolkodj és szórakozz. Amennyiben ez neked nem megy ezen a filmen a te bajod.

• god25
    Nekem bejött mindkét sorozat, de így azonnal törlöm a gépemről. Örülök, h időben szóltak és nem az évad végén derül ki.
  • SpyWeb
    Teljes mértékben osztom Kelta véleményét, irgalmatlan ostobaságok vannak a Last Resort-ban. Aki egyetlen mozzanatát is elhiszi, annak lövése sincs a katonaságról.
  • Kelta
    Szíved joga..ha neked tetszik :)

de csak mellékesen: Morális, meg erkölcsi?? :)..egy egyértelmű parancsot megtagadnak (abba most ne menjünk bele, milyen idióta indokkal) és nem lőnek ki atomot Pakisztánra, mert jaj meghal pár millió ártatlan...de rezzenéstelen arccal kilőnek egy atomot Washingtonra...hátja....hihető :)
    és miután befenyítik a világot, két perc alatt nem lövik sz@rrá őket, és nem küldenek be 400 deltást, és lövik halomra őket...

hááááát persze..móricka:) morális meg erkölcsi...jaaaa...és a captain meg megtorlatlanul hagyja hogy egy katonáját csak úgy kivégezze egy bünöző....wtf????
    hát aki ezt a sorozatot csinálta még nem találkozott tengerészgyalogossal, az biztos :):)
    de, ha neked tetszik, még pár részt élvezhetsz :)
  • Narxis
    Szomorú, hogy ha már egy sorozatban többet beszélnek mint lőnek akkor az a tudatlanok szemében már szappanopera.

A Last Resort egy állati jó akciósorozat volt ami nagyon komoly morális kérdéseket és erkölcsi határokat feszegetett. Jól adták elő, nem volt jó és rossz karakter szerintem pont ezért nem értették meg, hogy most kinek kell "drukkolni". Talán nehéz volt azt is elfogadni, hogy amerikai katonák megtagadnak egy parancsot. Akárhogy is de nagy kár érte, nem volt eddig olyan része amit untam volna.
  • Kelta
    Szerintem meg a Las resort, egy irdatlan katonai hülyeségekkel operáló brazil szappanopera szerüség..nem kár érte..
  • Nethyrrea
    háát pedig szerintem a last resort egy igen jó kis sorozat, sok lehetőséggel. kár érte :(