7
-
Skyrim #7 Valaki tudna linkelni nekem egy Skidrowos cracket lécives ? -
Ender Wiggin #6 ha adott kártyát meg akarta szerezni az ember, akkor nem volt könnyű játék egyáltalán az eredeti. -
#5 Jó kis játék, szép a grafó és király volt coop-ban végigtolni. Megérte az árát. -
#4 Global Offensive már megjelent. -
Elemir #3 és hol a CS, amit a legtöbbe játszottak kb anno... -
#2 Ezek a kepek miert ekkorak, milyen gepen volt ez futtatva? Csak mert a mobiltelefonomnak nagyobb a felbontasa, es ez nem koltoi tulzas. -
mg1992mg #1 Nos, akkor kritizálnám én is a játékot, volt szerencsém hozzá:
A Grafikáról csak annyit, hogy ugyebár Unreal Engine 3 dübörög alatta. Én felhúztam a grafikát maximumra, és fullra nem azt kaptam, amit ti ide linkeltetek. Ti biztos nem full grafikán toltátok, mert azon szép a játék. És persze lehetne szebb is, mert tényleg néha úgy néz ki, mintha csak rá húzták volna a motort, de néhány helyen kifejezetten szép. Az átvezetőkért meg külön gratula.
Irányítás: Semmi szokatlan, teljesen átlagos, ahogy az ilyen játékoknál megszokott.
Nehézség: Hát, könnyű szinten nem nehéz, de azért ha magasabbra veszi az ember a nehézségi fokozatot, az a sok ellenfél okozhat meglepetést.
Zene, hangok: Teljesen rendben vannak. A Serious Sam 3-nál nem tetszett ez a fajta zenei stílus, itt viszont bejött.
Összességében én meg vagyok elégedve az eredménnyel. Persze jó pár kedvenc pályám kikerült belőle (Leningrad, és az a pálya, amikor hússal dobálnak, stb... Na ezekért kár), valamint néhány plusz tartalmat én is elviseltem volna :) A menüért is külön grat, azt is szépen összehozták.
Ahhoz képest, hogy az utóbbi Painkiller részek nagyon gyengék voltak, ez a remake kifejezetten tetszett. :) A vége is olyan volt, hogy folytatásért kiált :)
Jelzem, még a grafikához hozzátéve, hogy Serious Sam 3 sem volt sokkal szebb. Bár ott annyi interaktivitás még belefért a játékba, hogy ki lehetett szedni az ellenfél szemét, szívét, azokat dobálni, stb. De alapvetően nem volt szebb az sem.