6
-
#6 én csodálom a nagy bukást, mert igencsak jó lett, én végig élveztem, a 2. részre még a moziba is beülnék, ha neadjisten lenne... -
Wittgen #5 MI-4 nagyon jó film, Bird alkalmas akciórendezőnek, ezzel is igazolta.
John Carter pedig számomra ismeretlen sztori volt, gondoltam látok 1 jóféle sf-t, de sajnos nagyon unalmas volt, kár érte. -
#4 Nem értem a marketinget, velem szembe jött a John Carter, csak mivel a regényt nem ismertem, így nem is rohantam a moziba. Amikor kijött DVD-n, megnéztem, és nyugtáztam magamban, hogy kár lett volna nagy költségbe verni magam érte. Nem mondom, hogy rossz film, inkább olyan semmilyen. Ami rossz, az a Csatahajó.
Viszont ezt a M:I4-et meg kéne lesni, nagyon mondják rá mindenhol, hogy jó, én nem törtem magam amiatt sem a pocsék 3. rész után. -
sandor8206 #3 sztem is vastagon benne van a marketing + 250 milkó nem kis pénz azért azt kitermelni -
endrev #2 Én sem értem, hogy miért bukás a John Carter. (A marketing miatt, akkor azt mondták, de az nem a film hibája.) -
Yutani #1 Tehát továbbra is bukta a John Carter? Pedig nem volt rossz film, még annak is élvezhető, akinek semmi köze nincs a regényekhez.