Mától ingyenes a Star Wars: The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fénykorában a Galaxies sokkal jobb volt. Inkább azt turbózták volna fel, ahelyett, hogy megszüntették. Az tényleg hozta a "SW-érzést". A TOR pedig csak egy (unalmas és jellemtelen)sci-fi....
Tetsuo
Ingyenesen persze, hogy priceless. Mashogy nem. :)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Arról volt szó hogy eleinte csak a 15. szintig ingyenes, csakhogy ez már ment egy ideje. A mostani teljes ingyenesítés pedig már rég be lett harangozva minden infóval. Úgyhogy tájékozatlan az író.
Eleve érdemes a trailereket és a timelinet meglesni, roppant hangulatosak:D
Ingyen simán megéri, az elsõ 3 hónapot végigtoltam, de aztán nem változott semmi és tömény unalom lett a max level content. Véleményem szerint a játék legnagyobb erõssége lett ingyenes, a story content. Pár érdekes dolgokhoz hozzá lehet férni még, és ha netán tetszik akkor mehet az elõfizetés. Ingyenesbe visszanézek rá, asszonyt is ráveszem oszt jó lesz:D
Tényleg az a probléma, hogy eléred a max szintet és jön a kérdés: and now? what?
Ha unott példával akarok rugdallózni a wowban régen a max szinten kezdõdött az igazi élet. Itt fordított. De ez egyéni vélemény.
Havidijat nem er, de ingyen okes:D Felig-meddig KotOR 3 multis reszekkel. (persze ez igy kicsit tulzas, de az egyeni tortenet elegge KotOR erzest nyujt es Jedikent beroffenteni 1-2 lightsabert mikozben duborog a SW main title...priceless)
És jó ez? Feleslegesen nem akarok letölteni rengeteg gigát...

Abban jogos, hogy azt bejelentették, hogy a késõbbi szintnöveléskor nem emelik az elérhetõ szintet a Free to play-es játékosoknak.
Tehát vagy nagyon tájékozott vagy nagyon tájékozatlan volt az író...

Hát igen.. én is így hallottam régrõl.. :D De már meg sem lepõdöm. :)
Talán azért, mert az 50 a maximum szint. <#falbav>