9 perces előzetessel büntet majd a Star Trek 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rosszak voltatok, nesztek bünti. Anyám, borogass!
Én nagyon szomorú lennék, ha ilyen 6-9 perces kisfilmeket vetítenének reklám gyanánt, szerintem teljesen megölnék vele a filmélményt, már nem ütne úgy, mintha elsõre látnád.
Nekem tetszett az elsõ Star Trek film, lehet, hogy nincs szellemiségben túl sok köze az eredeti Star Trekhez, de nem zavart, mivel egyik sorozatot sem láttam, a régi mozifilmek pedig elég vegyesek nálam, van amelyik dögunalmas, van bárgyú, és van egész jó is. A 6. rész utániak szintén kimaradtak. Tetszett, hogy akciódús mozi lett belõle, ugyanakkor sok apróságot megtartottak pl. utalás szinten az eredeti szériából. Kurtzman egyetlen jó munkája, a Cowboyok és ûrlények gyenge volt, M:I3 pocsék, az elsõ két Transformers-rõl meg jobb nem is beszélni, azokat sem a forgatókönyv tette nyereségessé.
Ha már úgyis reboot, akkor akár az Enterprise-t is fel lehet robbantani a 3. rész vége elõtt is.
Egyébként a kevés értelmes reboot egyike nálam a Star Trek, mivel pörgõs, kellemes akciófilm lett, és nem is egy már egyszer megfilmesített történetet mesélt el, a legénység történetét sem átírta, csak kibõvítette a kezdetekkel. A Vulcan felrobbanása elsõre nekem is furcsa volt, de azt is bele lehet illeszteni a késõbbi történetekbe, hisz maradtak túlélõk azért bõven, akik letelepedhetnek egy új Vulcanon.
Ha már úgyis reboot, akkor akár az Enterprise-t is fel lehet robbantani a 3. rész vége elõtt is.
Egyébként a kevés értelmes reboot egyike nálam a Star Trek, mivel pörgõs, kellemes akciófilm lett, és nem is egy már egyszer megfilmesített történetet mesélt el, a legénység történetét sem átírta, csak kibõvítette a kezdetekkel. A Vulcan felrobbanása elsõre nekem is furcsa volt, de azt is bele lehet illeszteni a késõbbi történetekbe, hisz maradtak túlélõk azért bõven, akik letelepedhetnek egy új Vulcanon.
Sajnos egyet kell értenem. Errõl eszembe jut egy sztori, amit az elõzõ filmmel kapcsolatban olvastam:
A két okos író kitalálta, hogy a filmben az Enterprise ûrhajót megsemmisítik. A stúdió közölte velük, hogy nem semmisíthetik meg. Erre az írók reakciója: Rendben, akkor az Enterprise marad, és a Vulcan bolygó megy a levesbe...
A két okos író kitalálta, hogy a filmben az Enterprise ûrhajót megsemmisítik. A stúdió közölte velük, hogy nem semmisíthetik meg. Erre az írók reakciója: Rendben, akkor az Enterprise marad, és a Vulcan bolygó megy a levesbe...
orci és kurtzman kilenc percnél rövidebb idõ alatt is büntet fantáziátlanságával...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
9 perces elõzetessel büntet majd a Star Trek 2 csak éppen nem a magyar mozikban...