Hajlítható kijelzők sorozatgyártására készül a Samsung
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
M2 applefanboy 15, 16 és 17-es hsz-t olvasd, és mindent érteni fogsz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Ha fogsz egy telefont és szétkapod látsz benne pár leválasztható alkatrészt, pl akkumulátor.. ha most fogod az aksit lekapod a kameramodult, a kártyaolvasót, a töltõ és headset csatlakozót, plusz a vezérlõiket és kipakold egy külön nyákra akkor azt a második nyákot -nevezzük csak childboardnak- berakod az egyik felébe a készüléknek, és itt jön a csavar, a CPU-t és a többi megmaradt részt tartalmazó mainboardot pedig hagyod ahol volt. Tádááá
Nem nagy ördöngõsség azoknak akik láttak már telefont szétszedve. Ha nem láttál még akkor kapd le a PC-d oldalát -ha van otthon- és lesd meg az alaplapod.. egy csomó cucc merõlegesen áll ki belõle, és láss csodát ezek mind lehúzhatóak, és ha lenne egy flexibilis és hosszú csatlakozód akkor akár külön dobozba is pakolhatnád az összeset.
Annyit jegyeztem meg, hogy a flippes telefont ÉN SZEMÉLY SZERINT a világ legnagyobb baromságának tartottam már anno is. Ha most egy képernyõbõl lesz akkor sem lesz SZÁMOMRA okosabb dolog. SÕT még azt is kifejtettem, hogy hol látom értelmét - szívesen vennék egy ilyen vékony mondjuk 100" körüli tévét oldalán diszkréten meghajlítva, hogy tökéletes legyen az élmény még akkor is. Ha ez szerinted fanbojság akkor erõsen veled van a probléma. (Nem elõször!)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
AMiröl te beszélsz ott lenne egy külön kihajthato kijelzö +maga hardver, de az a rész amiben a hardver van az kihasználatlan lenne.
Egyébként a gumiba jétszd az eszed ne itt te troglodita.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Meg ugye azt is érted, ha egy 110 centis tévét négy 55 centisbõl raknának össze, akkor lenne egy kereszt a képernyõ közepén.
Na most jön a csavar. Ha két kijelzõbõl raknának össze egy telefont, akkor egy csík lenne. Ugye sejted, hogy az is zavaró lenne.
Tádám (dobok, fanfárok) Ha hajlítható a kijelzõ, akkor nincs csík.
Jelezd nyugodtan, ha valamit nem értettél.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Úgy, hogy mélyedést hagysz a tokban, ahova van helye besüllyedni a kijelzõnek összecsukott állapotban. Nyitottban pedig kifeszül, vagy a mélyedés felemelkedik és alátámasztja. A kijelzõ két végét pedig nem fixen rögzíted, hanem rugalmasan mozoghat az oldalai mentén futó sínben. Kábé három másodperces agymunka volt. Nekem furcsa, hogy nincs képzelõerõtök egy frissen felmerült probléma megoldására.
Neked még ahhoz sincs fantáziád, hogy azt elképzeld, amit már láttál, és ezen röhögsz...
10 éve a telefonok fele összecsukható flippes volt, és abban sem volt összecsukható a processzor. Két félbõl állt a telefon, és kinyithattad, meg becsukhattad. A két fél részben lévõ alkatrészeket meg szalagkábel kötötte össze a masszív burkolat alatt. Felül a kijelzõ, alul a billentyûzet. Na bumm, most a gombok helyén is kijelzõ lenne. Hogy ezt nem sikerült fejben összeraknod, az csak ciki. Hogy röhögsz azokon, akiknek sikerült, az meg szégyen.
Narumon: Kb így képzeld el a merevítést csukott állapotban:
______
|====|
Nyitva pedig:
______
(____)
|____|
két kihajlítható merevítõ ami a túlhajlítás miatt nem fog összecsuklani, ha meg be akarod csukni akkor csak megnyomod oldalról és már be is csusszant a kijelzõ a helyére maga fölé hajtva a merevítõket.
Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"
Százféle megoldás létezik. De maradjunk egy egyszerûnél: két db. teleszkópos csõ, mint az összecsukható esernyõknél.
Vagy egy ollós mechanizmus, mint ez:
Borotválkozó tükör
Pont ilyenekre gondoltam. Flippes telefont már annó sem vettem, attól, hogy most hajlítható lesz a kijelzõje miért lesz jobb? (Azt meg kétlem, hogy ezt a kijelzõt egymásra lehet hajtani - szerintem annyira nem hajlik, ha meg a két felület között van 1cm, akkor adtál a szarnak egy pofont. Szerintem.
(van egy 20-30cm-es "zseblámpád",de feltekerve van benne egy 17" kijelzõ)
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Egy olyan hajlított monitor nagyon ütne, ami még a perifériás látásunkat is lefedné, egész realisztikussá téve a játékot vagy filmet.
Ez nem is lesz olyan futurisztikus egy évtized mulva, amikor egy kiló kenyér éráért lehet majd mobilt venni, az egyszerûbb fajtából.
Reméljük a mobil lesz olyan olcsó, nem a kenyér olyan drága! <#nyes>#nyes>
Monitor az asztalon két vastag rúd (mint az amerikai fociban a kapu) amikor kihúzod az elsõbõl akkor beakasztod a másodikba és örülsz neki. Vagy Fentrõl lefele húzható. Akkor a mennyezeten lesz a sarokban egy dobozforma valami és abban van feltekercselve a kijelzõ, projectoros vászon, projektor nélkül. 😄
Drága borosüvegekre feltekerve megjelenne az adat és egy promó videó a termékrõl.
Szimulátorrajongóknak 180fokban meghajlított kijelzõ fókuszában a játékossal.
3D-s kijelzõvé fejlesztve és körbetekerve elég ütõs körbejárható térhatású megjelenítõt lehet kreálni.
És ha nem kapkodok, hanem átgondolom akkor tuti találnék még pár területet.
Bocs.
A katonaság, a túrázók meg sok más is imádna olyan gépeket.
kicsi a hengeres test rohadt ellenálló lehet benne az elektronikávan és csak a kijelzõ kihúzható akát 10+ colos is.
Az a hsz hogy már megszoktuk a merev kijelzõt... hát no komment 😊
Összecsukhatós kijelzõben, és hajlítható processzoron még nem kéne ábrándozni. Ezek hajlíthatóak, max feltekered, vagy betekered egy tokba, amibe vannak a merev alkatrészek, pl processzor. Így a tel lehet egy egyszerû karóra, de ha leveszem, széthúzom, akkor akár egy táblaszámítógép...
Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"
killall imagent
Zsebedbõl elõveszed, kiugrik egy bazi nagy képernyõ és máris telefonálhatsz!
Az elrakáshoz kell majd némi gyakorlás, de rendszeresen kempingezõknek nem lesz gond.
El is képzeltem, ahogy a geek Samsung fanok villogó sötétben hadonásznak a kezükkel, nyomják a gangnam-sztájlt és együtt éneklik:
ÁMOLEDI-ÁMOLÉ-ÁMOLÉ-ÁMOLÉ-Á-Á-Á-ÁMOLÉDI...
Néha a ritmus szekcióknál hajlítható kijelzõkkel csapkodják egymást.
Van nekem fantáziám, ha felhasználási területet kell keresni! :-)
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Ha még mindig egy összegyûrhetõ papírzsebkendõt látsz csak a lelki szemeid elõtt, az elég problémás.
Az ipse konkretan rabax az elso-re majd a masodik kepernyot meg megpaskolja...
There are people who never really disappear, but put on a different mask.
Mondjuk ha csak a kijelzo torhetetlen, attol meg eleg sok serulekeny resze marad, plusz az is kerdeses, hogy ezzel a technologiaval kepesek-e touchscreen-t csinalni, mivel ha ez hianyzik, az eleg nagy hatranyt fog jelenteni es nagyreszt a feature-phone teruletre szamuzi ezeket a kijelzoket. Ebbol a szempontbol a felbontas is lenyeges, de ma mar ketlem, hogy kiadnanak telefont 100PPI alatt...
ps: a videon a KPop szinte mar kotelezo volt 😊
Bár a gumibillentyûzetem nem vált be..
Ha nincs meg a merevség a periférián még a nõm se tud vele mit kezdeni <#eplus2>#eplus2>
Ennyire nem vagy kreatív?
Leesik a tablet...és nem törik el. 😄
Csak tudnam mire hasznalhatóak.. 3D szalag a nezõ körül vagy mi?