Megjelent az új GTA 5 trailer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak zavaró, hogy a város szimulálásban kb Sim City szintjén vannak, és ha emellé még lenne egy kis mélysége is karaktereknek, le se lehetne szállni a játékról. Ettõl függetlenül azért pofátlanul szórakoztató tudott ám anno lenni pl a GTA3 is.. de közben felnõttem és már valahogy nekem ez kevés. Persze másoknak meg pont ideális 😊
A trailer azért nagyon jó.
A trailer azért nagyon jó.
Az neked miért lenne jó? Én megvettem eddig az összes GTA-t (Steam-en, egyben, kb. 2300Ft-nyi Euróért), ezt is meg fogom elõbb-utóbb, persze nem új áron, egy játék sem ér nekem 8-12e Ft-ot, tudok én várni is, amíg lemegy az ára.
Egyelõre csak XboX360-ra és PS3-ra jelentették be, persze ez önmagában nem jelent semmit, úgy emlékszem, a korábbi részeknél sem egyszerre jelentették be a konzolos és PC-s változatokat.
Mivel a fõbb epizódok mind kijöttek PC-re, valószínûleg ez is ki fog kb. fél évvel a konzolos után.
Mivel a fõbb epizódok mind kijöttek PC-re, valószínûleg ez is ki fog kb. fél évvel a konzolos után.
Ez nézõpont kérdése, nekem bejönnek az idióta szereplõk. A Mafia teljesen más, ott nem lenne helye, de a GTA egy akcióvígjáték gyakorlatilag. Szerintem nem nyúlnak mellé ezzel a résszel sem.
Pont az a jó benne , hogy baromkodhatsz benne akármennyit.Ha ez igy nem tetszik ott a LA Noire pl.
A GTA-t azért ne hasonlítsd a Mafia-hoz. Az elsõ rész óta nem a komolyságáról híres a sorozat és ez így is van rendjén ennél a játéknál. A szórakoztatás a játék fõ eleme és ahhoz pedig hozzátartozik, hogy olyat csináljunk amit a való életben nem szabad, pl a gyalogosgázolás. Most komolyan te mennyire élvezted volna a GTA1-et ha nem szabad túllépni a sebességhatárt, meg a gyalogosok automatikusan elugrálnak az utadból? Vagy mennyire lenne sikeres a sorozat ilyen elemek nélkül? Semennyire. Nem kell mindent full komolyan venni ám az életben. Ez egy bugyuta játék bugyuta karakterekkel, de éppen ettõl annyira élvezetes.
Az a baj, hogy számomra a GTA játékokban mindig egyetlen dolog tûnik fel:
Hihetetlen kretének a karakterek. De olyan szinten, hogy az már néha irritáló.
Játszottam a Mafiával is (lassan 10 éve már), és ott érzõdött a legjobban, hogy mennyire másképp is lehetne csinálni, ha lenne rá igény...
De igazából amíg a járdán való gyalogos gázolás és egyéb agyatlan gyilkolás lesz a játék legnépszerûbb eleme, senki nem várhatja, hogy egy szobanövénynél intelligensebb karakterek számára írjanak párbeszédeket a készítõk.
Hihetetlen kretének a karakterek. De olyan szinten, hogy az már néha irritáló.
Játszottam a Mafiával is (lassan 10 éve már), és ott érzõdött a legjobban, hogy mennyire másképp is lehetne csinálni, ha lenne rá igény...
De igazából amíg a járdán való gyalogos gázolás és egyéb agyatlan gyilkolás lesz a játék legnépszerûbb eleme, senki nem várhatja, hogy egy szobanövénynél intelligensebb karakterek számára írjanak párbeszédeket a készítõk.
Azon is lesz te nagyonhülye<#mf1>#mf1>.
Amúgy nekem nem tûnik túl szépnek a grafika, mondjuk valahogy a konzoloknak is el kell futtatni a játékot <#ravasz1>#ravasz1>
Ilyen beszólással inkább rád illik a megtisztelõ jelzõ <#nevetes1>#nevetes1>
He-he ! A PC-s aljamagyarok beszopták ! Azon nem lesz GTA 5 !