17
 • wraithLord
  #17
  Ilyen kiterjesztésű fájlokat nem lehet küldeni Gmail-lel: .ade, .adp, .bat, .chm, .cmd, .com, .cpl, .exe, .hta, .ins, .isp, .jse, .lib, .mde, .msc, .msp, .mst, .pif, .scr, .sct, .shb, .sys, .vb, .vbe, .vbs, .vxd, .wsc, .wsf, .wsh, .zip, .tar, .tgz, .taz, .z, .gz, .rar (ezt sem nehéz kikerülni, ha átnevezed a fájl kiterjesztését (pl. ".exe"-ről ".ex_"-re).

  Képfájlt enged küldeni, max. a fogadó fél spam mappájába rakja. A fogadó fél kijelöli, hogy nem spam, és ezentúl az illető cím egyik levelét sem rakja a spamok közé. (ugyanez fordítva is igaz) Ennyi. De tudom, egyszerűbb másik (általában rosszabb) levelezőszolgáltatásba regisztrálni, mint plusz kettőt kattintani a bal egérgombbal. :D
 • Etinger
  #16
  Csípem a Google-t, főleg azért, mert a keresője soha nem idegelt fel, ellentétbe az összes konkurens akármelyik programjával.

  Itt van pl a monopol helyzetben levő FB... azt furcsamód szidja az ember mint a bokrot. Nem véletlen.
 • Etinger
  #15
  Válasszatok más e-mail szolgáltatót, hajrá.
 • Armagedown
  #14
  a gmail egy nagy fos , az uncsimnak egy képet akartam elküldeni, de nem ment el mert azt érzékelte hogy spamet akarok küldeni !
 • Papichulo
  #13
  "When you upload or otherwise submit content to our Services, you give Google (and those we work with) a worldwide license to use, host, store, reproduce, modify, create derivative works (such as those resulting from translations, adaptations or other changes we make so that your content works better with our Services), communicate, publish, publicly perform, publicly display and distribute such content." - http://www.google.com/intl/en/policies/terms/

  Ezt ugyan kimagyaraztak es hozza kell, hogy tegyem, hogy szemely szerint nem aggodok emiatt, de a szoveget ennek ellenere nem valtoztattak meg... szo szerinti ertelmezesben ez viszont eleg aggalyos. Don't be evil!!!

  Ingyen ebed marpedig nem letezik ;)
 • Vadnokedli
  #12
  Jaj óóh így él az adataimból, úgy él az adataimból. Mindjárt sírok :'(
 • hurkaur
  #11
  Hat igen, egyeni dontes, hogy ki mivel fizet a szolgaltatasert.
 • Narxis
  #10
  Ennyi.
 • Linkout
  #9
  A kereső, email, térkép vagy éppen wifim lokációs adataiból nem veszek kenyeret, inkább ezzel fizetek, mint pénzzel.
 • Narxis
  #8
  Inkabb eljen az adataimbol(amik kimerülnek a mire kerestem ra gugli szörcsel szinten) mint a penzembol. Senki sem nyalta be, hogy ok itt robin hoodoznak, olyan ez mint a politika. Melyiket valasztod? A kevesbe szart.
 • hurkaur
  #7
  A google is ugyanugy kiadja, nem ok az uj kor robin hoodjai vagy mi. Masreszrol a kulonbseg a ms, apple, es a google kozott, hogy utobbi a te adataidbol el, es ha elolvasod mondjuk a gmail privacy policy-jet az agyad eldobod.
  Szoval nem kell am benyelni ezt a don't be evil rizsat. :)
 • Landro
  #6
  A Google is ad ki adatokat bírósági végzésre.
 • liberty2
  #5
  Most az az érdekes helyzet áll fenn, hogy a Google gyakorlatilag ugyan úgy igényt tart az adatainkra mint bármely más vállalat ( Microsoft, Apple, stb ). A különbség csak egy dologban nyilvánul meg és ez elég szembeötlő, mégpedig, hogy a Google termékei nagyon nagy része ingyenesen elérhető. Ezért méltán népszerű a felhasználók körében, ugyanakkor nem szabad elfelednünk, hogy hasonló nagyvállalat mint az előbb említett konkurenciák. Amíg azt látni, hogy a Google ténylegesen betartja a regisztrációkor elfogadott szerződésben amiket leírt ( és a felhasználó is ) addig nem lehet különösebb gond. Nemrégiben a Microsoft adta ki egy 16 éves srác SKYPE felhasználóneve alapján az adatait az FBI-nak, holott a cég ezt nem tehette volna meg. Ha a Google hasonló helyzetbe kerül és akkor a sarkára áll és közli, h nem akkor minden kétségem elhárul afelől, hogy a cég tényleg bizalmasan kezeli az adatainkat.

  Kérdés: Mit tehet egy cég amennyiben a titkosszolgálat kéri az adatokat nemzetbiztonságra hivatkozva?

  mousee: Egészséges lesz, ha marad a cégpolitika és a vezetői szerepe. Igaz, ez a cég lesz a kíberbűnözés No1. célpontja.
 • mousee
  #4
  Én kedvelem a gugli szolgáltatásait, de ettől függetlenül nem egészséges, ha egy cég kezében összpontosul ekkora "hatalom", lásd MS.
 • Major
  #3
  Google > IT > Gyógyszeripar > Hadipar > Kaptár
 • hurkaur
  #2
  hisz egy jo ceg :>
 • Narxis
  #1
  Nagyon helyes. Hajrá Google!